EbrarHarmanci Merhabalar ben 26+4 haftalık hamileyin dün saat beş buçuk civarında sağ tarafıma ağrı girdi ve çok sert hastAneye geldim doğum olabilir diolar çook korkuyorum böle olupta erkn doğuran varmı 😞 Hala devam ediyor sancım açılmam yok
Afdemir EbrarHarmanci cok gecms olsn canm kuvezi yokmu hastanenin 22 haftalk dogup yasayan bile var. Hastane degistrrdm yerinde olsam. Benmde suyum geldi 21. haftada doktor 26 28 arasnda alrz yasar dedi. Kotu dusunme dua et. Dualarn snnle. Rabbim yar ve yardmcn olsn bebegini bagslasn sana.
Nur EbrarHarmanci canım telaş yapma ben 26. Haftadan 29'a kadar safra kesesi taşı sancısı çektim erken doğum baslayabilir diye beni doğuma alacaklardı ama doktorum önledi bir şekilde ertelediler her şeye hazırlıklı olmak için ciğer geliştirici iğne vuruldum öyle bir sancıydı ki hastaneyi inletmiştim resmen doğumdan beterdi. Sen pozitif ol bebeğini de kendini de strese sokma Allah yardımcın olsun canım
Meltem19 EbrarHarmanci gecmiş olsun canım arkdsm 28 haftada dogum yaptı 2 hafta oncesı acılması oldu gatayla zübeyde hanım direk doguma almaya kalktılar lokman hekımde rahmini diktiler 2 hafta sonra dogum yaptı şu an iyiye gidiyo bebegı .yenidogan küvezi olan biryer bulmalısın Ne olur ne olmaz
meleklerimm2 canım ben 36 haftalık olup 3 cm olmama rağmen doğuma alınmadım ki benimde sol bacagıma ağrılar belime kadar işliyo bugün kontrole gidicem bakalim bugün alacaklar mı yarışlı olacak bilmiyorum ama sen ni araştır bebeğin iyiyse sağlığı kilosu zorla kendini biraz
EbrarHarmanci meleklerimm2 benlik bişi yokmuş canm erken doğum riski var diolar doğarsa ölür diolar kasılma çok varr ama nts de sancm normal çıkıo çok korkuyorum
meleklerimm2 dikkat et cnm uzan dinlen ayaklarını havaya uzat ayakta çok durmamaya dikkat et yapamasan bile bebeğin için olur mu?
EbrarHarmanci meleklerimm2 özel sektörde çalştım için idare etmio kmse bni 😞 istirat verdiler inş kötü bişi olmaz ankarada yaşıyorum nereye gideyim napayımm akıl verin bana
EbrarHarmanci Afdemir boş yer yok dediler ilgilnmrdiler gatadakiler başhekime şikayet edince yatş verdiler ama sabaha kadar hu dedmm nts ye bile bn deyınce bağladılar
Melekzehrakk EbrarHarmanci canım ankarada oturuyosan sakın buyuk dogumlara gitme onlar ilgisiz oluyo genelde gazi hastanesine git dış kapıya git
Emine55 EbrarHarmanci etlik Zübeyde hanıma git erken doğumları orası alıyor canım korkma 26 olmuş bile duş et kendini sakinleştir ilk önce sonra güzel bi doktor bul
Afdemir EbrarHarmanci canm igneni yaptr doktorla gorus kuvezi varsa orda kal yoksa ozel hastaneye gtmeye çalış. Orda bile artk kuvezleri devlet karşılıyor.
Bgmbgm EbrarHarmanci ozman hastane değiştir cnm hemen iğne yapmaları lazım nolur nolmaz hem orada kuvez yokmusmu
meleklerimm2 EbrarHarmanci cnm tabiki herşeyin çözümü var ama bunları sana yapmamışlar önlemini alsalar neyse sen strese sıkıntıya sokma kendini bebeğini düşün canm
Snur94 EbrarHarmanci iğneyi söyle canım ihmal etme ciğer geliştiriciyi birde kasılma önleyici serum veriyorlar magnezyum falan önlenir eğer açılman yoksa
Nur EbrarHarmanci Var canım tabikii çözümü kimse risk almaz bu haftalarda sende kendini topla ve güçlü ol karsılarında seçeneklerini öğren ne öyle erken doğum deyip korkutmak bizim hormonlarımız depresyona zaten müsait 🤦🏻♀️ Dua et sen canım ve erken doğum diyenden uzak dur. Tabiki kendi doktoruna güven ama o da diyorsa erken doğuma alacağım diye bir baska doktora da görün canim için rahat eder hem
Zehros06 Bence hemen Zekai Tahir Burak Hastanesi'ne gidin yoğun bakım ünitesi felan var , bebeğiniz için en uygun yer Ankara'da burası . Allah bebeğinizi sizlere bağışlasın