Canım 1 buçuk 2 sene önce bende geçirdim maalesef mol gebelik benim gittiğim doktor anlamadı doğuda yaşıyorum bu arada sonra kayınvalşdemlere gittim Bursa’ya,oraya gitmeden bir ay boyunca sürekli kustum su bile içsem çıkartıyprdum Bursa da Li doktor direk anladı amniyo sentez yapalım kesin sonucu öğrenelim dedi bebeğin eşinden parça alındı biz sonuç çabuk çıksın diye özele götürdük o parçayı sonuç çıkmadan önce benim her yerim şişmeye be kaşınmaya başladı tekrar doktora gittim tansiyonum çok yüksek çıktı beni yatırdılar direk hastaneye sürekli kan aldılar serum taktılar yaklaşık 2 hafta hastane yattım sonuç aksilikler yüzünden hala çıkmadı bende nefes darlığı falan başladı idrarda protein kaçağı çıktı sonda takıldı bi sabah doktor vizitinden sonra lavobaya girdim pijamamı değiştirmek için ıslaklık hissettim sonra tam eğildiğim an suyum boşaldı bu arada 3 ay 3 hafta hamileydim bunları yaşarken sudan sonra kan gelmeye başladı direk doktor geldi 4 cm açılmam olmuş beni doğumhaneye aldılar solunum cihazı bağladılar normal doğum yapmamı beklediler ama nefes darlığından yapamayacağım için sonradan kürtaja aldılar kürtajdan sonra direk yoğun bakıma aldılar çünkü bebek beni zehirlemeye başlamıştı kalbimde galan sorunlar Çıktı 1 gece yoğun bakımda kaldım sonra 2 gece de kadın doğum yakın takipte kaldım sonradan doktor taburcu etti. Kürtajdan sonra hafta da bir kadın doğuma gidip beta değerime baktırdım 0 olasıya kadar çünkü bu değer Yükselirse sıkıntı olabiliyormuş çok şükür benim 1 ay gibi bi sürede 0 a indi değerim sonra ayda bir gidip 1 sene boyunca yine baktırdım değerime 1 sene kesinlikle hamile kalma dedi doktor ki ben bi kaç tane doktora gittim hepsi de ayni şeyi söyledi 1 sene korunduk çok şükür şimdi 31+1 haftalık hamileyim bi kızımı kaybettim ama inşallah oğluma sağ Salim kavuşcam. Senim yine erken fark etmişler benim yaşadıklarımı dğşmanım yaşamasın çok zor günlerdi sonradan patoloji sonucu çıkınca tam olarak öğrendik mol gebelik olduğunu. Ben de senin gibi çok ağladım çok üzüldüm benim de ilk gebeliğimdi ve çok istiyorduk ama melek oldu kızım. İnşallah sen de sabret biraz beslenmene dikkat et bu süre içinde. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Uzun oldu biraz kusura bakma canım 💜