Glstan27 Kizlar hic bir belirtim yok ve artik skldim gercekten gece nefes alamiyorum uyuyamiyorum sanci gelsin die ne yapmam lazim 2 cm acikligim var
hunilimom Glstan27 ilik duş alabilirsin daha once devam ettiysen korunmasız iliski yaşayabilirsin squat yeri girgirlar gibi oturtabilirsin canım biraz da bebeğe bağlı tabi
Wonderanne Glstan27 korunmasız ilişki doğumu başlatan etkenlerden biri çünkü spermin içindeki bir sıvı rahim ağzını uyariyormus squat yap çömel kalk topun varsa topa otur
Moyencor Glstan27 resmen beni anlatmışsınız ben de 39+4 üm 2 cm açıklığım var ama hiçbir belirtim yok stres oluyorum artık :(
Trnbrna Glstan27 yarin 40 oluyorum kasiklarimda ağrı oluor dun gece cok fenaydı bazen karnima belime giren ağrılar oluor snra hepsi gecior bekliyorum bnde öyle gelmesini
Glstan27 hunilimom hepsini yapiyorum ayritan merdiven inip cikiyom hurma yiyorum dun kasik agrisindan adim atamadim ama bugun gecti 😣 bugun bisey farkketim sanki karnim baya inmis gobek deligi once yukari bakiyordu bugun asagi bakiyor ama hicnir belirtim yokk🤐
hunilimom Glstan27 ben de 41 de Doğu yaptım o güne kadar hiç bir belirtil yoktu dua et canım sağlıkla gelsin içerde ne kadar kalsa onun için o kadar iyi
Glstan27 Moyencor walla bende canim cok cok hafif sancilarim war sadece ve elimden geleni yapiyorum yinede olmuyor 🤔
Moyencor Glstan27 yeni yürüyüşten geldim akşam yemeğinden sonra squat yaptım merdiven inip çıktım hurma yiyorum dua ediyorum Rabbim inşallah en hayırlı en güzel zamanda bizlere de yavrularımızı kavuşmayı nasip etsin 😇