Mthnry Arkadaşlar mrb aylardır araştırma yapıyorum fakat bir türlü karar veremedim siz olsaniz hangi arabayı tercih ederdiniz. Kendi arabamız yok ve evimiz 2. Kat asansör yok..
durununannesii Mthnry canım görüntü olarak benimde gönlüm hep travel sistemden yana ama travel sistem bebek arabaları diğer bebek arabalarına göre daha kısa süreli kullanılıyo oturma pozisyonuna gelince çocuk çok rahatsız duruyo o yüzden ben vazgeçtim 🤷🏻♀️
Tugceonal Mthnry asansörünüz yoksa kesinlikle kabin tipi bakın derim . Onlar da yenidoğan özellikli . Travel sistemler çok ağır bir de bebeği koyuyorsunuz 20 kg oluyor .
Minnos-annesi Mthnry chicco ohlala aldım ben jokerden 800 liraya indirimdeyken daha kullanmadım ama çok hafif ve yer kaplamıyo travel alıcaktım o ağırlıkla uğraşamıycam
Bahar1 Baby plus cok guzel vir araba benim 2 arkadasim da kullaniyor onlarin onerine dayanarak aldim ama asasor yoksa sanki zorlanirsin biraz ağır ve büyük bir araba
Mthnry durununannesii bende o yüzden vazgeçtim çünkü çocuk 2 yaşına gelince arabada uyumak ister uyuyamaz çünkü oturma sistemi yatak sistemine geçmiyor diğeri gibi. Zaten yeni doğan için genelde kullanılır
Suveydaa Mthnry ben travel almadım ama aldığımız araba 9 kg dı. Asansörü yoktu bundan önceki oturduğumuz apt nın ve 3. katta oturuyorduk. Tam bir eziyetti arabayı indirip çıkarmak hele ki çocukla. Eğer taşınma durumunuz yoksa yani uzun süre orda kalacaksanız daha hafif birşey almanı tavsiye ederim canım. Yine de sen bilirsin tabi.
Mthnry Minikbirkalp işte görünüşe aldanmamak lazımmış. Çok ağır bir araba olduğu için tek başına hem bebeği hem onu nasıl eve çıkarıp indiricem bilemedim bide 15 kg dan fazlasını almıyor.
zeynep_2020 Bende baby plus aldım çok güzel bi araba çok ağır değil rahtalıkla aşağ indirebilirsin çokta kullanışlı daha kullanmadık ama arabayı kurduk baktık 👍
Mthnry Tugceonal taşıma kapasitesi benim aklımı karıştırdı sonuçta bebek büyüdükçe kilo alır bende hep tramvayla çarşıya gidip geldiğim için uzun yolculuk oluyor evle çarşı arası yine en rahatı ikinci geldi bana
Kkaya0153 Bence de ikincisi, bende çok araştırıyorum asansör de var arabamiz da fakat yine de hafif küçük tekerlekli ve uzun yillar kullanılcak bir araba isterim 👍🏼
Mthnry Kkaya0153 aynen madem para veriyoruz en azından uzun süre kullanilsin baston tiplerde var daha uygun fiyata ama yeni doğan için olmuyor
Minikbirkalp Mthnry okadar ağırmi ya böyle şeyleri bide gözle görüp almak bana daha mantıklı geliyor eşim de netten almam diyor güvenemiyorum ben
MinnakLiva Mthnry büyük araba sevmiyorum kuzum zaten bebeyle bebek arabası sürmek bir işkence yeğenlerim kardeşlerim hiç binmedi arabalarına bende onların arabasını aldım 😂💕
fatmanurkorkmaz1806 MinnakLiva bindirmeye alistiramamislar onlar bebeğim 10 aylık hep kullanıyoruz arabamızı ve büyük rahatlık
MinnakLiva Mthnry eğer istersen letgoda ikinci el bak kuzum daha uyguna daha iyi markalar bulabilirsin zaten arabayı satan herkes bebeği binmediği için satıyor