Ozge_28 Hll3840mhmt Cinsiyet kız.fazla yemedim abur cubur hiç yemedim tamamen hareketsizlikten çok kilo aldım aşırı ödem de var.Hareket etmem yasaktı plasenta sorunum olduğu için
Hll3840mhmt Ozge_28 doğumdan sonra verirsiniz inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın da geçmiş olsun:)
Zehra1905 Zeynepincir rica ederim canım ne demek inşallah sizde faydasını görürsünüz hep aynı kiloda kalırsınız 😊
Semaaonursnmz egecandeniz tabikide verirsin kolay mı kuzum can taşıyoruz candan can üretiyor vücud düşünsene ne güzel mucize hem karnındaki için her şeye değer inan bana vereceksin ilerde hem anne hem fit olacaksın
Aysenurak100 Dvsrc_1 102 ile hamile kaldım 28+6 haftalik hamileyim ve şuan 104.2 kiloyum hiç bulantim olmadı 🤗
Liva_meva Seymaogz canm bünyeyle alakalı heralde herşeyi denedim bide benim hamileliklerim çok rahat geçiyor
Mehtappp_ 20 hafta 6.5 kilo😟 karantinada fazla oldu sanki bilemedim. Sizce hanımlar? Sonlara doğruda hızlı alındığını düşünürsek cok gibi geldi bana, nerdeyse iki aydırda evde hareketsizlik tabi..
Pankek nesli-34 Her ikiside. Öğrendikten sonra 3. Ay bitene kadar diyetisyenle 3,5 kilo verdim. Sonrasında da abartmadım ama yedim walla. Verdiğimi aldım. İç karnım da genişmiş. Çok şişmedim. Bol bol su içtim. Bu çok önemli. Ödem de olmadı
Mizrakgrkm94 36+4üm toplamda 22 kilo aldim hic pisman degilim en guzel donemlerim iyi ki yemisim 😂 kizimda sanrm bana benzicek oda suan 3800 🙏🧿😂
Selov 20 ci haftamda 10 kilo almıştım şuan 24 girdik kaç oldum bilmiyorum dikkat ettiğim halde hızlı kilo alıyorum 🥺
Gunsss Selov benimde öyle ya o kadar dikkat ediyorum 18. Haftaya + 6 kilo ile başladım çok üzülüyorum 😭😭