Kızlarrrr ne hayallerle dogum yapıcam dıyordum ya kontrole gıttık sancın var bırakamam dedı doktor ☹️Şok oldum daha 19 gun vardı neyse yatışım yapıldı sabah 9 da aksam 7 oldu halen acılmam 1cm ilerlemedi suni sancı verceklerdi öncesinden açıklıgıma baktıklarında ben maf oldum kızlar sankı kollarını komple soktular 🤒 orda bi canım yandı kanamam oldu neyse sonra suni bagladılar serum falan her saat bası acıklına bakcaz dedıler o anda korkum başladı birde aniden bi bayanın çıglıklarını duydum dogum anını sankı ben yaşadım korkudan titremeye aglamaya başladım yapmıycaö dedım sezeryana alın diye kendımden geçerek aglamışım ve sezeryana aldılar spinal oldum oh be dedim agrim yok yanımda miss gibi kokan bebegim var canım kızım gece 00:27 5 mayısda geldı😍 hosgeldı cok guzel bı duygu ya sahib olunacak en güzel şey odaya alındık sabah yürü dedıler ama yürüyemedim dikiş yerim bıçak gıbı kesıyo dedım yok yani olmuyo kalkamıyorum agrıdan aglıycam Not; ACI EŞİGİM ÇOK DÜŞÜKTÜR, 17saat geçti 4 agri kesiciyle nihayet kalktım yürüdüm kızlar şükür gecti acılarım😍 şuan bebegım benımle bu kadar olumsuzluklara ragmen herseye degerdi kucama aldıgımda hersey bitiyor zaten🥰 allah sıze cok cok cok kolay dogumlar nasıp etsin kızlar acısız sancısız rahat dogumlar dilerim kızlar😍 bende durumlar boyleydi evlat için herseye katlanılır❤️