_mucizem_ TunarinAnnesi kuzumm daha belirginleşmiş bence var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍❤️
TunarinAnnesi _mucizem_ Allah razi olsun canm benim son 4 gun adete InsAllah adet gunu testi yapcam cikar Sa kan vericem hayirlisi InsAllah 🙏
TunarinAnnesi Happybsrn _mucizem_ sinber Kızlar varsa belirginleşmezmi 😔 https://imgyukle.com/i/rpIpQQ Şimdi yaptim bunu
TunarinAnnesi Happybsrn canm burdamısın test yaptım yine deliricem artik 🙈 https://imgyukle.com/i/rp8f6A
TunarinAnnesi Deletedmom316 _mucizem_ Nur5516 Happybsrn Mrs40 Sbl91nht YagizAsyaMom kızlar bugun lekelenme şeklinde pembemsi bişeyler geliyo ama kan değil ağrımda yok kasıkda artik göğsüme kol altıma iğne gibi batma var bide inceden bulantı üşüme var ah bi görsem çift çizgiyi de raharlasam 😍
TunarinAnnesi Nur5516 idrar damlatinca ilk t çizgisi belirdi sonra c kontrol çizgisi çıkdı 10 içinde BÖyle oldu canm
Pcoslubiranne TunarinAnnesi Senin testlerin her ay pozitif cikiyor ben hic bir sey anlamiyorum hatta kisti oldugu icin pozitif cikan ilk seni duyuyorum. Evet ben de gördüm ikinci çizgiyi yarin koyulasirsa vardir.
TunarinAnnesi Pcoslubiranne kuzum haklısın bence ben geçen ay kimyasal geçirdim fark etmeden bu ay da İnşAllah sağlikli gebeliktir 🙏
Mrs40 TunarinAnnesi yaptıgın saate göre değişir hatırlarsan ben günlerce yaptım her gün silik çıktı bazı gün daha koyu bazı gün daha silikti sabah yap kuzum ilk idrarla
sinber TunarinAnnesi bence var canım ama içtiğin su miktarı vs etkiliyor ve idrar vücutta ne kdr beklerde o kdr iyi bir de zaten iki günde iki katına çıktığını düşünürsek eğer bence böyle çıkması normal
Sbl91nht TunarinAnnesi kafanı bulandırma üst üste yaparak bende bugün akşam yaptım çıkmadı adete 5 var yarın sabah tekrar yapıcam
_mucizem_ TunarinAnnesi Canım henüz çok yeni olabilir ve sabah idrarı ile akşam idrarı fark ediyor biraz bekle bence 😊
TunarinAnnesi Mrs40 2 gün sonra bi daha yapcam canm hayırlısıyla bi öğrensem bi oh çekerim Çook çökdü psikolojim bebeğimi kayb edeli 💔😥
Mrs40 TunarinAnnesi haklısın kuzum ben 1 kürtaj 2 kimyasal geçirdim şuan 4.ye hamileyim cok iyi anlıyorum seni rabbim sağ salim evlatlarınızı kucağımıza almayı nasio etsin zor bir durum
TunarinAnnesi sinber dün yaptiğimda oruçluydum canm bugun oruç değilim diye sıvı çok aldım ıyüzden böle heralde İnşAllah dediğin gibi vardir 🙏
Sbl91nht TunarinAnnesi tatlım olmuş hayırlısıyla bende yaptım adete 5 gün var hayalet bile çıkmadı ama sende var gözğnaydın olsun inşallah 🥰
TunarinAnnesi Momof2child ayy gözelim menim İnşAllah eledir dua ele nolar mene çoox pis olmuşam bu aralar yuxularimda da uşaq görürem uje 😔