erkek_bebik Kızlar bu ikinci hamileliğim 2 yıl önce sezeryan olmuştum 31 haftalık hamileyim şuan eski sezeryan yerim ağrıyor böyle birşey yaşayan var mı? Dinlenince biraz hafifledi ama ağrı ve yanma oluyor korktum😣
momandboys erkek_bebik bende 2 sene önce sezaryan oldum ama şuan daha çok yeni hamile olduğum için henüz dikiş yerlerimde ağrı yok bende bundan korkuyorum zamanla ağrır mı diye?
Nse erkek_bebik benim de ikinci kez sezeryan olucak ama bende bu şekilde ağrı veya acı yok sizi yeni olduğu için olabilir benim ilk sezeryanimin üzerinden 9 sene geçti
Sis momandboys aynı korku bende de var 🙏🏻 2. Ye hamileyim benimde dikiş yerimde agrı vs yok inşallah ilerleyen zamanlarda da olmaz 😔
erkek_bebik momandboys Ben bi 25 haftalıkken filan ufak biraz ağrı yaşamıştım geçti hemen bide bugün ağrıyor yarın kontrolüm var açılma filan olucak diye korkuyorum umarım öyle bir şey yoktur
erkek_bebik Nse Araştırdım bende biraz çoğu kişide yoktmuş o yüzden daha çok korktum 😣 Yarın kontolüm var umarım birşey yoktur