5naz Emrasf acaba kaç ay o izin alınabiliyor özel sektörde nasıl oluyor aynı durumdayım ve bilgim yok bilgilendirir iseniz sevinirim
Elmaveannesi Bende özel sektörde calisiyorum ozel guvenlik olarak 9 haftalik hamileyim +1 gun izin vermekten baska bisey yapmadilar saolsunlar sokaga cikma yasaginda bile calisiyorum :(
Nese33- Bende bankaciyim devletin tanıdığı idari izini verdiler şükür ama bakalım cagiracaklar mi ? Henüz 22.haftadayiz ama bakalim
Scknsule Bnde bankacıyım 1haziranda 32+6 oluyorum o zmn çalışamaz i alabilir miyim yoksa 32+0da mi almam gerekiyor ? İşe çağırırlarsa riske atmak istemiyorum çok yoğun bi şubede çalışıyorum normalde 38e kdr kalacaktım 36dan sonra ,2hafta izne ayrılıp 🙄
Alptugunannesi Tontinimontin canım merhabalar doktoruna gidecektin. Ne yaptın sorabildin mi sizinkiler ne diyor 🙄
Tontinimontin Alptugunannesi Canım gittim hastaneye, bugün konuştum müdürümle 1 haziran açılacakmış ama sen doğuma kadar gelemezsin dedi 😔
Alptugunannesi Tontinimontin sen kaç haftalık hamileydim, yani ne yapacaksın rapor alırsak analık parası için son 90 güne bakıyorlar ya bu verilecek parayı etkiliyormuş bilgin var mı
Tontinimontin Alptugunannesi aa hayır ilk kez duydum 17+4 haftadayım şirket doğum izni olarak vermiyor ama izni bildiğim kadarıyla daha bildiri de yayınlanmadı yayınlanmasını bekliyorum özel sektör olduğu için her şey gizli son dakika öğreniyoruz 🙄
Alptugunannesi Tontinimontin maalesef bende 23 haftalığım tam sıkıntı süreçlerde ve beni çağırıyorlar da ne yapsam bilemedim birşey olsa da vicdanen ölürüm heralde diğer türlü de okdr yıl çalıştım bi destek olurdu para ama bakalım hazirana kdr ne olacak
1tinybean Emrasf kendi isteğiniz ile ücretsiz izne ayrıldığınızda herhangi bir ödenekten faydalanamıyorsunuz diye biliyorum..
Tontinimontin Alptugunannesi benimde 5 yıllık emeğim var bu şirkette bana gelmezsin muhtemelen dedi ama daha ik dan bi bilgilendirme gelmedi canım haklısın valla
Caglanuroney Alptugunannesi bende özel sektörde calisiyorum şuan virüsten dolayı zaten çalışmıyorum kapalı ama kapanmadan önce de bizim şirkette hamile olanları izne çıkarmışlardı virüsten dolayı 1 temmuz da acilicak iş yerim o zaman bende rapor almayı düşünüyorum çünkü aynı zaman da kalp hastasıyım ve kalp doktorum calismami onermiyo
Alptugunannesi Tontinimontin LeylaEce Caglanuroney Emrasf peki kızlar bu sürede maaşlarınızı da alıyor musunuz ?
LeylaEce Idari izinliyim hic başlamak istemiyorum idari izni bitirirlerse de rapor filan idare etmeyi düşünüyorum bankacıyım büyük risk var kalabalıktan dolayı bakalım napcaz bilmiyorum
Tontinimontin Alptugunannesi benim maaşımın bi kısmı kendi bankama bi kısmı ptt ye yattı kçö ye başvurmuşlar
Emrasf Alptugunannesi hayır canım ücretsiz izinde maaş alamıyorsun. Ama devletin sunduğu izne çıkarttıysa işverenin 1170 tl alıyosun aylık
Birhemsire_anne matrushka 32.haftadan sonra çalışablir raporu verdnzmi pekş çünkü idari izinlide olsak çalışablir raporu almazsak normal izinden gidiyor 8 hafta biliyorsnuz bunu takip ettniz mi
Birhemsire_anne Bende devlette hemşireyim luankık bizm için idari izin süreci dvam ediyor 23 haftalıgım 32 den sonra calısablir rapıru alıp vericem çünkü 8 haftam bosa gitsin istemiyorum 32.haftaya kadar muhtemelen sağlık sektörü icn icin devam eder zaten