Alptugunannesi Merhaba kızlar, özel sektörde çalışıyordum. 1,5 aydır rapor falan idare ediyordum. Ama patronum ağzımı aradı dönmeyi düşünüyor musun diye bugünde doktoruma sordum Sakıncalı buluyor. 21 haftalık gebeyim. Sizler ne durumdasınız ??? Kafam çok karışık
Mmmerve123 Alptugunannesi canım ben memur olduğum için bekliyorum bi karar çıkması lazım dönmem iiçin çünkü ikinci bir emre kadar hamilelerin idari izni devam denilmişti. Yanlış bilmiyorsam haziran 15 de başlayacakmışız biz. Özel sektörde sizlere bu idari izin kapsamında iizin vermiyor mu?
Besengil Alptugunannesi benim hamilrligimin ilk 5 ayı işkence gibiydi ya arabada kusup eve dönüyordum ya fenalaşıyordum yada uyuyakalıyordum 5.ayda kusma larım kesildi ama yinede dogru düzgün çalışamadım
Bahar1 Alptugunannesi Benim annem.ve kayınvalidem rahatsız olduğu icin ben kendim bakmayı düşünüyorm 2 yaşına kadar sonuçta ilk çocuğum bana ihtiyacının olacağı bir zaman eşim asgari ücretle çalışıyor ama bir şekilde idare edeceğiz.Kendi meslegim okuloncesi oldugu icin 2 yaşına gelince yanimda goturucegim.
Betim Mmmerve123 Haziran 15 de mi başlanıyor cumhurbaşkanının genelgesini bekliyorum ben de memurum:) zaten Temmuz 15 de doğum iznine ayrılıcam 1 ayda da işlerimi toparlarım azıcık ..
egemn_mom3 Mmmerve123 merhaba Haziran 15 olduğunu nerden öğrendiniz acaba. Kesin mi bende aynı durumdayım da
Mmmerve123 Betim egemn_mom3 mercimeksmom Zynpmira kızlar üst yorumda açıkldım aynı şeyleri yazmiyim okursanız anlarsınız yanlış anlaşılma olmasın
Zynpmira Mmmerve123 bende memurum kesinmi öğrendiğin bilgi inşallah Haziran 15 dir bizim için çok riskli
Mmmerve123 Zynpmira canım siz hangi meslke grubusunuz ben adliyeciyim dün Cumhurbaşkanımız adliyelerde duruşma ve işlerin 15 hazirana kadar ertelendiğini açıkladı dolayısıyla bende 15 hazirana kadar gitmem . Ama diğer meslek gruplarını bilemiyorum 🤷♀️
matrushka 37’nci haftamda izne ayrılacakken 30’uncu haftamda genelge ile idari izne ayrıldım. Şimdi yeni doldu 37 haftam 🙊 bebiş doğduktan 4 ay sonra işe başlicam inşallah.
Birhemsire_anne matrushka 32.haftadan sonra çalışablir raporu verdnzmi pekş çünkü idari izinlide olsak çalışablir raporu almazsak normal izinden gidiyor 8 hafta biliyorsnuz bunu takip ettniz mi
Alptugunannesi MinnakLiva sizde nerede çalışıyorsunuz özel veya devlet ? Nasıl rafa kaldıracağız peki 😔
Alptugunannesi Mmmerve123 ben özelde çalışıyorum. Bize herhangi bir devletin yaptırımı olmadı patronun vicdanına kaldık 😔 doktorum da çok riskli dedi ne yapsam bilemedim
MinnakLiva Alptugunannesi Benim kendi işimdi ama devretmek zorunda kaldım ilk zamanlar uzaktan çalışıyordum şimdi eşime bıraktım komple