Rabia30-Adem Kızlar adetim 3 gün geçti perşembe günü yine kan vericem yukselirmi sizce başına gelen varmi 🤲🥰🤗👼
YagizAsyaMom Rabia30-Adem adet günümde verdim 24 iki gün sonra 64 o şekilde yükselmişti. Şimdi 20+5 oldu bile
Annesed Rabia30-Adem inşallah güzel güzel yükselir canım ben ogluma hamileliğini 6900 le öğrendim ocakta 34 bu ay 32 ikiside kimyasaldı ama bu değerlerden daha düşük çıkıp sağlıklı gebelikler geçirenler var actigim postlara yorum yapanlarda Rabbim gönlüne göre versin 🙏😇
Turkerg Ben de adetimden bir gun sonra kan testi yaptirmistim. 239 cikmisti. 2 gunde bir iki katina cikiyor. 2 bin civari kese gorunuyor o zamanda doktora gidin bence.
Rabia30-Adem bburcu inşallah benim de öyle olur hiç korktunmu düşük çıktı diye yükseleceğini tahmin ediyormuydun canım
Rabia30-Adem Annesed amin canım Inşallah ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 5.8 di sonra 3.8 düştü bu ay da diğer aya göre biraz yüksek ama 3 günüm geçmiş doktor yine düşük dedi inşallah yükselir kimyasal olmaz🤲
bburcu Rabia30-Adem ben yükseleceğine emindim ama doktor tabi biraz korkuttu ☺️ Sizde içinizi ferah tutun 2 günde bir kan verip değerinizi takip edin mutlaka ☺️
Rabia30-Adem Kızlar 89 olmuş dr 60 65 bekliyormuş şaşırdı baya pazartesi günü yine kan vericem inşallah yükselir yine 🤲