Öncelikle herkese merhabalar bende herkes gibi heyecan ve büyük bir mutluluk ile doğum hikayemi yazmak için beklerken bugünmü yarın mı derken geldi çattı o gün ne zaman nasıl olur zorlu geçer kolay mı olur kime benzer nasıl olur derken prensim dünyaya çok şükür geldi ve ben samimiyetimle şunu söyleyebilirim ki ben doğum yaptıysam içinizden en korkmanınız bile kolaylıkla yapacaktır Allah ın izni ile çünkü ben iğne fobim var asla on yaşımdan beri iğne vurulamam yaş 29 bu arada hep ilaçlarla iğleşme süremi uzatırdım mecburen ama elimde değildi hamile olduğumu öğrendim büyük bir mutluluk sevinç ama aynı zamanda da büyük bir korku derken büyük gün geldi kendi rızam doğrultusunda sezeryan oldum alttan muane hiç bir zaman olmadım çnkü hep Sezeryan vardı aklımda ve bence kimseyi değilde kalbinizden geçeni dnleyin çünkü bebeğinizi dünyaya getirecek olan sizsiniz psikolojikmen kendinizi neye hazır hissederseniz o şekilde olsun 8.30 hastaneden çağırdılar tabi ben ne mümkün uyumak bütün gece uykusuzum korkuyorum ağlıyorum yapamam ben böyle kalayım falan die o anın vermiş olduğu korku ile bir çok söz söylemişim neyse sabah 8 de erkenden gittik eş dost sarılsınlar yetişemediler biz erken gidince erken aldılar bizi doğuma önce odamı gösterdiler tabi ben evden çıktığımdan beri ağlıyorum sonra ameliyat için mavi bir önlük verdiler giymem için önlüğü ben mi giyeceğim diyorum artık nasıl bir korku içindeyim düşünün istemiyorum ben doğurmayacağım vs saçmalamalarım neyse sonra önlüğü giydim serum takıldı falan derken ameliyat haneye önüne iki dk verdiler konuşmam için yakınlarımla vedalaştık ama o anın tarifi yok sonra içeriye geçtim bomboş bir oda sadece ortada bir sedye üç beş hemşire kendi keyfinde beni düşünen yok ben ağlamaklı titriyorum korkudan derken beni tam bayıltın dedim dediler böyle bir işlemimiz yok Dr izni yok dedim ben yapamam tam bayılt derken bi anda ztn iğne bana vurmadan ben bayılmışım korkudan sonrasını hatırlamıyorum uyandığımda cennet kokulum yanımdaydı çok şükür 🙏ameliyathanedeydik tabi bizim işlem biraz uzun sürdü kistimden dolayı onuda aldılar buraya kadar herşey çok güzel meleğimi kokladım kokladım ağladım dışarıya çıktık ağrı sızı yok o an sonra üç beş saat uyuşukluk geçince başladı ama öyle abartacak büyütecek gibi değil inanın çünkü hemşireler gelip 2 3 saate bir ağrı kesici vuruyor oda iyi geliyor elbette ağrı hiç olmuyor diyemem oda olacak çnkü içimizden bir can çıkıyor ama burada abartılsınlar gibi inanın değil ben yaptıysam herkes yapar 😂ben bol bol yürümeye çalıştım rezene içtim hastaneden çıkacağımız zaman hafif saralık vardı sonra eve geldik gece hiç durmadı hep ağladı neden bilemedim sabah Dr gittik geri ateşi 37.5 saralık 18 kanda mikrop çıktı ben şok oldum nasıl ağladım sütüm hiç gelmemiş aç kalmış serumla doyurdular üzüldüm ağladım yoğun bakıma aldılar bir hafta on gün kaldık ama o süre bana bir ömür geldi allah kimselere yaşatmasın hepimizin evladını korusun bağışlasın esirgesin Allah ım 🙏sonra evimize geldik mama falan başladık üzücü ama napalım sağlıklı olsun da 😞hamdolsun şimdi daha iyi kontrol var sürekli biraz uzun oldu hakkınız helal edinn demem oki canı veren Allah dermanını da sabrını da veriyor korkmayın ben şimdi olsa yine yaparım diyebiliyorum mesela söylenen korkutulan kadar zor değil inanın dirayetli olun Allah sabırlı ve cesur kulunu sever ben yaptıysam herkesler yapar inanın dikişli hallerimle hastanelerde oturdum uzanmam gereken dönemde ama Allah sabırlı kulunu sever dedim hep kendime çok şükür bin şükür 🙏Hepinize kolay sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar hanımlar Allah’a emanet