Aybikeeee Kızlar 6 haftalık hamileyim sonucum usttte yazdığı gibi netten okuyorum sınır diyor ilac kullanılmalı çocuk ta zeka geriligi boy kisaligii yapiyor diyor varmi böyle şeyler yasayan?🙎
Nurten Aybikeeee benimde 6-7 haftalıkken doktor test yapmıştı ve benim değerim 4.72 çıkmıştı hemen dahiliyeye yönlendirdi aç karnına sabah içilecek ilaç verdi ve şuan değerim düştü her ay gidip kan veriyorum değerime bakılıyor hamilelik boyuncada o ilacı kullanıcam ilacı düzenli kullandıktan sonra değer düzeliyor 🙏🏼
aysenturna Aybikeeee dahiliye doktoru 2 5 un ustunun tehlikeli oldugunu dusuk tehlikesi yarattigini soyledi siz ilaca baslamadiniz mi
GlayAktaetinkaya Doğrusur canım bende senın haftalarındayken ogrenmıstım. Bnm 4.36ydı doktor hemen ılaca baslalamı soledı sende ıhmal etme dahılıye doktoruna görün gebe oldugunu sole o gerekenı yapar zaten.ayrıca normal ınsanlar için sınr olablr ama gebelıkte 1.5un altnda olması gerekır
Aybikeeee GlayAktaetinkaya yarın gidicem insallah dr ilac verir yada dahiliyeye yollar teşekkür ederim 😘
Fatmayusuf Bnmde 3.28 di ilaca başladım bir ay da 1.30 a düştü merak etme ilacın çok etkisi oluyor hemen dusuryo
Aybikeeee aysenturna ben saglik ocaginda kan idrar vermiştim sonucumu aldim oradaki aile hekimi agzinin icinde geveledi bisiler yok bazi dr göre sinirda ama bana gore degil felan fitik oldum yarin kendi dr gidicem isticem gerekirse dahiliyeye randevu alcam gidicem aksatmam asla zaten 2 kaybim var
aysenturna Aybikeeee Saglik ocaginda yapilan degerlerim le ozelde yaptırdığım sonuclar ayni cikmadigi icin benim ilac kullanmama gerek kalmadi doktorunuzu beklemeden bir dahiliyeye gidin isterseniz benimde 1 kurtajim vardi 2. Yine 3 ay dusuk tehlikesi yasadim doktor troidlerde dusuk tehlikesi yaratir demisti siz yine de aksatmayin
NaimeYilmaz Aybikeeee bende öle mecbur dısardan yaptırıorm artk 200gr 150gr az az yaptırıp yıyodm mecbur
aysenturna Aybikeeee dahiliyeye gitmistim sağlık ocaginizdaki sonuclarla giderseniz eger doktor zaten sizden yeniden tsh testi isteyecektir
Ekimannesi Benimde 4 tü ilk başta, ama ilaçla 1.67 ye kadar indirdik. İlacıma devam ediyorum, ilacın bir zararı yokmuş bebeğe.