Cicilibicili Kızlar merhaba, 30 nisanda betam 539 5 mayısta betam 8213 çıkmış. Ya birileri artışın oldukça fazla olduğunu söyledi. Muhtemelen ikiz falan dediler. Gerçekten artış çok mu fazla. İkiz anneleri değerime göre cidden böyle bi ihtimal var mı ki. 🙈
Annekuzusu23 Cicilibicili canım aynı şeyi bende yaşadım ama tek bebeğim ben ilk yaptırdığımda 165 çıkmıştı 1 hafta sonra yaptırdım 14.567 çıktı kesin ikiz dedik bizler ama doktor tek dedi önemli olan artış ne kadar yükseldiği değilmiş bide herzaman doğru sonuç vermiyormuş beta
ags Cicilibicili merhaba. Ben de benzer bir durum yaşayarak burada başlık açmıştım. İkiz olması muhtemel dedi çevremdekiler de fakat tek🥰 Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat hayır versin amin. Gözünüz aydım bu arada. Hayırlı olsun☺️
Mervegcl Cicilibicili tek yumurta ikizinin genetikle alakası yok ama çift yumurta ikizinin var onun genetiği de anneden geliyor canım olursa Allah tarafından olur yani Allah gönlüne göre versin
Cicilibicili Annekuzusu23 ya bayaaa baya net ikiz bak görceksin falan dediler kısa çaplı bi panik yaşadım. Yarın randevum var görücem de yarına kadar kafamda bu acaba mııı diye. Seninki de baya yüksekmiş cidden ama o yüksekliğe göre tek kese olabiliyo demekki☺️
Annekuzusu23 Cicilibicili evet olabiliyor canım ikiz istiyorsan insallah Rabbim ikiz nasip eder sana 😊🙏
mlsmrtgl Cicilibicili evet bizim ailede ikiz çok fazla o yüzden bende her kan verdiğimde eşime ikiz sanırım diyordum . Doktora gittik ilkinde fark etmedi . 9. Haftada ikinci keseyi fark etti .
Cicilibicili Annekuzusu23 ayy ilk bebeğim olucak bi de valla beceremem hissi oldu direk öyle bişey olursa 😊
Cicilibicili mlsmrtgl eşimin sadece teyze çocukları ikiz. Valla bilmiyorum ☺️ Yarın ilk defa keseye bakmaya gitcem bakalım ne dicek
Cicilibicili ags canımm çok teşekkür ederim. Bakalım bana ne dicekler ☺️ Aynen dediğin gibi yeterki sağlıklı olsun da kız, erkek,ikiz vs talebim yok valla. Hayırlısı artık 😊
Cicilibicili Mervegcl çok teşekkür ederim. Herkes ikiz ikiz diyince bi sorayım dedim valla. Aynen dediğin gibi nasip bakalım ☺️
Cicilibicili mlsmrtgl valla keseyi görcem diye heycanlıydım zaten şimdi de ay ikiz olabilir mi acaba heycanı oldu. Valla bakalım ne olcak görcez 😊
melindam Cicilibicili Benimde Betam Çok Çabuk Yükselmişti. Adet Günümde 680 Di 2 Gün Sonra 10 Bin Üstü Çıktı Banada Arkadaşlarım Kesin İkiz Dedi Ama Tek ☺️
Cicilibicili melindam ozmn normal yani ya. Direk herkes nettt ikiz bak görceksin falan diyince ben de merak ettim böyle olup tek olan da var mı diye☺️ Teşekkür ediyorum 💕
Sevdiss_17 Cicilibicili kuzum ikiz olmasi icin anne tarafinda olmasi lazim diye biliyorum asilam tu0 bebek haric annenin tarafindan gecmisten veya gunumuzden birnin varsa ikiz olma ihtimali var ama benim 430 ciktiktan bir hafta sonra 2 bin kusur cikmasi gerekirken 8 bin cikmisti kime sorsam ikiz dedi ama yok tekti o bunyeyle alkali bence
Cicilibicili Sevdiss_17 bana da direk kaç arkadaşım diyince merak ettim valla ben de☺️ Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Blackkcat Cicilibicili betanın çok yğlselmesi pek ikizle bağlantılı değilmiş canım🦋ama güzel yükselmiş😻Allah gönlünden geçeni versin inşallah🌸
Cicilibicili Blackkcat canım çok teşekkür ederim valla sağlıklı olsun da inan başka bişey istemiyorum zaten☺️
Blackkcat Cicilibicili ablamın ikizleri var 2aylık oldular çok tatlışlar😍inşallah seninde olur,benimde bi yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüş çatlasaydı ikiz olabilirdi🥰