Deletedmom238 Kızlar 21 haftalığım bugun renkli ultrasona girdim bebegin rahimde yat dinlen dedi başına gelen varmı napmam lazım risklimi bu durum önerileriniz varmı 😔
Senemgltkn Deletedmom238 başıma gelmedi ama rahimdeyse doğum pozisyonu almış oluyor diye biliyorum. Yat ve gerekmedikçe kalkma erken doğum ihtimalin olabilir canım dikkat et kendine
Deletedmom238 Senemgltkn Merveoz123 kızlar çok teşekkürederim bi kızımda var dikkat edicem artık rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin bide arada kahverengi lekelenme oluuyor ama normal galiba
Merveoz123 Tugba9109 bende 24. Haftamdayken bebek aşşada dedi kafasını dayamış ilişki yok yat dedi ben biraz dikkat ettim yani çok önemsemedim sadece popom da çok agrı oluyodu su an 37.haftadayım bugün kontrole gittim gayet normal ilişkide olabilir dedi sıkıntı olmaz canm dikkat edersen 🌸
Senemgltkn Deletedmom238 sadece kahverengi akıntı varsa sıkıntı olmaz canım ama beraberinde kasıklarında ağrı koku ateş falan varsa tehlikeli oluyor
Deletedmom238 Senemgltkn rahim ağrısı var ama o benek aşağıda diye galiba ama başka hiç bi sıkıntı yok teşekkrüederim🤗🤗
Tugbaeryurek Ben hamile kaldığımdan beri aşsğıda günlük rutin dışında yürüme dinlen açılma olursa zaten ultrason da yansıyor doktorun dediğini yap ve korkma 31 haftadan sonra eğilmende kalkmanda çok zorluk oluyor o yüzden yorma kendini