oygenkubra Anneler merhaba , başlıkta da dediğim gibi organik pamuktan hastane çıkışına ihtiyacım var şöyle en yumuşacığından. önerir misiniz nereden alabilirim ? aklımda şuan kitikate var ama başka önerilere de açığım
minnakfasulyecim oygenkubra E bebek ve civilde de var. Annem e bebekten almış 10 lu tobraana markası ben çok beğendim bakabilirsin ama içinde battaniyesi yok 🥰
Ummuhanjeso oygenkubra ben lohusa hamileden isime özel yaptırdım 10 lu yaptırdım ama 5 li de var kumaşı çok güzel iyi ki yaptırmışım yumuşacık çok kaliteli. Uniqon a da bir göz atın derim. Civil den aldım bir takım da o da gayet kaliteli tavsiye ederim ☺️
Pankek oygenkubra Ben de trendyoldan almıştım ama sonra daha ucuzunu buldum. İpeksi diye bir marka, kumaş boyası ve desen baskısı yok. Organickid diye bir marka var ordan bornoz vs. Almıştım. Bir de Fuar baby diye bir markanın tulum seti ve pijamasını aldım. Çok beğendim.
Pankek _mrv Yok hayır. Ben ikinci el uygulamada satış yapan butiklerden aldım. Sıfır etiketli ürünler
edakiraz Bende 10’lu aldım zıpır markası kalitesi muhteşem. Fiyatıda çok iyi 120₺ ye aldım zıpır hastane çıkışı yazarsan çıkar netde