Balevlatlarinannesi 34 haftalik kontrol diye geldim hastaneye yatışim yapildi 😣 nstde ağrı ciddi kasılmalar var.ciğer geliştirici iğne ve ağrı kesiciler yapılıyor. İnşallah durdurulur. Yoksa bebeğimi erken almak zorundalar…2.400 kilosu daha çok kucuk
damlanne Balevlatlarinannesi Allah yardımcımin olsun stres yapma canm bol bol dua eğer öyle bişey olursada bebek kilosu felan gayet iyi 900 gram doğup büyüyen bebekler var güçlü ol evladın için 🤲
Damla_K Balevlatlarinannesi canım benim insallah dayanır bir kac hafta daha 🤲 ben daha 23+6 dayım dün erken dogum riskim oldugunu ogrendim 510 Gr daha 😔
Cicilibicili Balevlatlarinannesi canım Allah yardımcın olsun. Stres yapma şuan sakın daha da tetiklenir biliyosun. Güzel düşün sürekli tamam mı. İnşallah sıkıntısız çıkarsın hastaneden
Edanurdg Balevlatlarinannesi canını sıkma şu mübarek ayın hürmetine sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah hem bal ciğer geliştirici iğne de yapmışlar ki çok faydasını görüyorsun onun
Bsra-korkmaz Balevlatlarinannesi lütfen korkmayın ferah olun ki doğum olmasın derin nefes alıp şükür edin inşallah yavrunuza kavuşursunuz sakin kendinizi kasmayın sakin
Mom46 Balevlatlarinannesi canını sıkma canım aynı şey bnmde başıma geldi kontrole gittim 34+4 de nstde sancım çıktı ve bebeğimin başı çok aşağıdaydı doğma riski çok yüksekdi neyse benide yatırdılar iğneler ilaçlar serumlar derken çok şükür 37+2 olduk şimdide eşimle artık doğsun diye gözümüz düşüyor 😅😍 Allah’ın izniyle iğneler ilaçlar sayesinde sende bu haftalara gelirsin inşlh 🤲🏻Ümitsizliğe kapılma❤️😘
Bsrlmnemr Balevlatlarinannesi canım inşallah zamanında alırsın kucağına ama korkma zaten normal doğum zamanına 2 hafta kalmış bence 2 hafta dayanabilir bebiş. Çok şükür bu zamanlara kadar gelmişsin.. Hiç stres yapma
Neshuldem Balevlatlarinannesi kilosu iyi aslında canım. 500/600 gram doğan büyüyen bebekler var. İçini ferah tut. Sağlıcakla gelsin. Dualarımız sizinle.
Gonulidil Balevlatlarinannesi gayet güzel kilosu annesi maşalah 650 gr doğan bebişler var sağlıkla kucağına alın inşalah yavrunuzu 💙