SumeyyeYahya Uygulamada bugun bebegimin dogum tarihi ama hic bir belirti yok yine. Cok sabirsizlandim biran once dogsun istiyorum. Ama gelesi yok oglumun. Sizde durumlar nasil ? 11 nisan doğum tarihi olan var mi benim gibi ?
deletedmom23 SumeyyeYahyabu çocuklar analarının karnında öğretiyor sabrı işte ben tam 42 hafta bekledim kızımı
PerihanYigit SumeyyeYahya 40+4 oldum bende de hiç bi belirti yok ne açılmam var ne sancım suyuda iyi haraketleride 7 Nisa’n ve ya 10 Nisa’n doğması gerekiyodu eğer doğmasa pazartesi yatırıcaklar bekliyorum😞
SumeyyeYahya deletedmom23 benim doktorumda 42 e kadar bekleriz dedi ama gittikce de kilo aliyo bebis nasil dogurcam bilmiyorum 😂
FhrySrc SumeyyeYahya Doğum pozisyonunda demek kanalda demek değil diye biliyorum yani benim uzun süredir doğum pozisyonu almış durumda kafa kanalın oralarda yani ama girmiyor kanala bir türlü
SumeyyeYahya PerihanYigit kiz mi erkek mi ? Erkekler gununu geçiriyor sanirim kizim bir gun onceden gelmisti oglusun gelesi yok 😂
PerihanYigit SumeyyeYahya benim kız gamsız biraz galba kız çocukları erken gelir dediler benim kızın gelmeye niyeti yok😁