Sedaekici Merhabalar 18. Haftadayım bugün tetanoz aşısı oldum deminden beri bebeğim sağ tarafa toplanıyor sanki. Aşıyla alakası olabilir mi?
Carpelidusler Sedaekici sanmıyorum aşıyla ilgili olduğunuz kız mı canım? Benim aşı yerim şişti kaşınıyor kaç gündür🙄
YagmurAnnesi Aşıyla alakali olacagini zannetmiyorum. Yatış ya da oturma pozisyonunu bi degistir istersen canim
Sedaekici Retina tam olarak anlayamadım bende canım bu kadar hissetmiyodum ama sanki toplandı gibi oldu. Belki başka biley emin değilim ki
Retina Sedaekici bu haftada o kadar hissrtmezsin zaten toplasan 400/500 grmdır. Belki daha az .denk gelmiştr rahim genişliyor ondan yapabilir bu hiisettiklerini. korkma bi sorun olmuyor aşıda.
YagmurAnnesi Bebegini 19. Haftadan sonra hissetmeye baslarsin canim o yuzden tamamen tesaduftur. Bir sıkıntı yoktur. Totosunu falan mi dayiyor ne yapiyor 😊 Bende de oluyor arada 28+1 iz.
Sedaekici YagmurAnnesi son bir haftadır minik pıtırtılar hissetmeye başladım canım. Zayıf hamilelerdenim o yüzden daha rahat hissediyorum galiba😊