Gulanelis Belmaaa valla ben 0.3 çok az aldım yeni doğan 2 hastane çıkışı aldım o kadar gerisi yazlık sonbaharlık hep 6_9 yada 3_6 aylık
Gulanelis Belmaaa benimde 25 ama daha erken olabilir 18 istiyorum nikah tarihimiz:) Allah hayırlısını versin hepimize
Gulanelis Pankek valla canm benide niye aldı bende bilmiyorum ama nerde bebek ne kadar hareket ederse o kadar iyiymiş başımdaki hemşire doktor hanım belki bu ölçümleri beğenmez bi de solunuza yatıp öksürün dedi bi 10 dk da öyle bekledim toplam 35 40 dk sürüyor sola yatıp oksürmemle bebeğim hareketlendi
Gul-08 Gulanelis 32+0 da gittim 1950 gr, 44 cm idi.Birdaha 36 da çağırdı doktorum o zaman nstye girersin dedi, bu son haftalarda daha erken çağırması gerekmiyormuydu, 4 hafta çok gibi geldi bana.
Gulanelis Gul-08 valla beni 2 hafta sonraya yine çağırdı bende dedim ki 10 gün içinde gelirim ne gerek var yine 100 tl muayene ücretine dedi sen bilirsin istersen gel öyle yani
Sdaakll Belmaaa 0-3 10 parca takim aldim fazla almadim cabuk buyudukleri icin 3-6 6-9 aldim genelde hep