Zeroart https://www.dermokozmetika.com.tr/bebek-sac-ve-vucut-sampuanlari Bu siteden 80 tl ye aldım 500 ml mustela şampuanı, pişik kremi 23 tl yine mustela. Güvenli bir site bugün geldi ürünlerim gayet iyi paketlenmiş şekilde. Tavsiye ederim. Şu an en ucuz mustela bu sitede haberiniz olsun👍🏻
CananAkdag Zeroart kuzum pişik kremi indirimde değil ki 50 ml diyor çok küçük ondan 24 lira trendyolda 100 ml 54 lira
sukayhanacar Zeroart annelerr 🌸 ben yıllardır bu siteden krem,köpük bi kadının neye ihtiyacı varsa aklınıza gelen burdan alıyorum ve orjinal barkodlu geliyo merak etmeyin içiniz rahat olsun.
Zeroart iremgun aynen ne zamandır araştırıyordum, kapıda ödeme ile sipariş verdim ben ne olur ne olmaz diye ama güvenilir site. Kredi kartlada alışveriş yapabilirsiniz. Kapıda ödeme parası ödemeyin boşuna.
Zeroart CananAkdag yenidoğanda ben küçük boy almanın daha mantıklı olduğunu düşündüm, belki bebişe iyi gelmicek denemek için küçük boy almakta fayda var.
CananAkdag Zeroart mustela dan hiç şikayet duymadım been ama tabi ben sadece 50 ml ve indirim olmadığını düşündüğüm için yazmak istedim canım