Cupkek Beni akıntı uyandırdı bu sabah kızlar bildiğiniz su gibi beyaz kokusuz afedersiniz iki üç gündür var. Ve göğsüm hala sızlıyor. Sol göğüs ucu ve sağ kasık ağrısı adetime 5gün var ne zaman gebelik testi yapayım??? Ne zaman sonuç doğru verir
Cupkek sophia sipariş vermiştim test onu bekliyorum hemde zaman geçsin diye ama dayanamıyorumda 👀 alıp yapsammı şimdi acaba ya çıkmassa diye endişeliyim🤦🏼♀️
sophia Cupkek arkadasim simdi sana tavsiye veririm de sonra uzulursen ben de uzulurum. Ben sahsen dis gebelik filan olursa erken tespit onmli diye cekmecemi testle doldurdum. Adete 6 gun kaldi her gun yapiom🙈
Cupkek Tugce1803 dayanamıyorum ki içim içimi yiyor. Ama dayanıcam başka çare yok en azından test yok gelince yapıcam diyorum kendi kendime gidip almıyorum 🙄🤓
Cupkek sophia ver ver bilgilerini paylaş 🙏 ya bende söyledim 30lu test bekliyorum halaa gelmedi gitti gidiyordan bi gelse hemen yapıcam hergün adete kadar da 😞 allahım inş hamileyimdir 😂
Yasemin0728 sophia bende hep erkenciyimdir geçmişte yaşadığım için üzücü olaylar erkenden yaparım test
sophia Yasemin0728 illa adet geciksin diye beklerken daha cok stres oluyorum ben de😛 belki de bebek var ama ben niye gec ogreniyim ki diye.Tabi negatifi gorup morali bozulanlar da var. Hak veriyorum herkese. Ama ben negatif gormeye o kadar alistim ki uzulmuyorum artik cok
Cupkek Yasemin0728 ben de öyle iki kayıbım var erken öğrenmenin derdindeyim hep kan pıhtılaşması varda
Cupkek sophia klomen kullandım bu ay 11gün gittim doktora yumurtlama olmamış bazılarında geç oluşuyor 5gün ilişki dedi hergünü değerlendirdim ilaçtan sonra yumurtlama olmadığı için iğnede vurulmadım bekliyorum 🤔
sophia Cupkek 12 13 14 15 16 zaten tam dogurgan donem diye biliyorum ben de canim.zaten o gunleri degerlendirmissin. Hadi hayirlisi🙏🙏
Kezban1354 Beyaz akıntı gebelik belirtisi bide sık idrara çıkma ben öyle anlamıştım bide adet günümde kasık ağrım oldu adet olmadığım halde ordan anlamıştım adet günün geçince yapman daha iyi sonuç kesin olur cnm
Cupkek Kezban1354 Ya sık idrara çıkma şöyle oluyor canım su içyorum hemen 3dk sonra tuvalete koşuyorum idrar o şekilde 🙄 ama beyaz akıntı göğüs ve kasık sızlaması var
Kezban1354 Cupkek Çok su içsende her zamankinden fazla çıkıyorsan bide çok fazla idrarın geliyorsa artış varsa yani belirtilerin hamilelik belirtisi cnm hayırlısı olsun.