hunilimom Elibu basurunda çeşitleri var canım yanlış ikinmada patlayabilir o yüzden doktorunu bilgilendir benim Doğumdan sonra oldu
Busratm Elibu Ne derece bir basur o önemli. Genel olarak engel değil ama normal doğum sonrası daha kötü bir hal alıyor orası kesin.
Sdknurr Mothersone engel değil hiç uzağa gitmeden benim ablamda oluşmuştu basur ve 3 tane çoçuğu var çok şükür hepsini normal doğum yaptı her insanda bir oluyormu bilmiyorum doğum sırasında basur dışarı çıkıyormuş zorlanıldığı için bi zor yanı o olabilir sonradan ilaçla tedavi olunuyor onun için 🥰😘
020320_ 14 haftalık hamileyim karın bölgemde kırmızı kırmızı noktalar çıktı ön kısımda yaygın arada bir kaşınıyor sadece çatlak oluşumu başlangıcı mı yoksa alerji mi anlam veremedim böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
Mothersone 020320_ 14. Haftada çatlak oluşması biraz zor canm büyük ihtimal yediğin birşey veya içtiğin hap alerji yapmıştır bi doktora görün istersen için rahatlasın geçmiş olsun 🙏🏻
Elibu 020320_ benceee alerjidir bende haöileliğin naşlarında yüzüme krem sürünce kirmixi benekler cıkmıştı korkmuştum kalıcı diye ama geçti şükür alerjiydi benimki 🙈