Hnfkaya Merhabalar bebek arabasında aradığınız özellik ve seçenekler neler ben ayni zamanda oto koltuğu olan hafif ve pratik katlanabilen bir model istiyorum varsa aldıklarınız model, fotoğraf paylaşabilir miyiz kızlar 🙂
ilkbahar Hnfkaya ben henüz karar veremedim ama puseti 3.buçuk kilodan ağır olmamasını tercih edicem sanırım… Travel sistem almayı düşünüyordum ama sanırım uzun süre kullanılmıyomuş 😐 pusetle ikisini ayrı alırsam bebek arabasının da kolay açılıp kapanan ve yer kaplamayan birşey olmasını tercih ederim muhtemelen..
ags Hnfkaya bu konu dipsiz kuyu resmen. Travel sistem ağırmış bastonsa bebek için uygun değilmiş genel kanı bu. E bir de bizim gibi bagajı minik bir arabaya sığdırmaya çalışacaksanız işiniz iş. İnananın çıkamadık içinden🤷🏻♀️ Özellikle boyut benim için önemli. Bu kriterlere uygun araba yok mu var fakat 3bin liradan başlaması beni düşündürüyor. Sonuçta alıp kullanamamak da var. Beklemedeyim tecrübeli anneler ne söyleyecek bakalım☺️
Masaltugba Hnfkaya ben kızıma casual almıştım. Kırmızı renk:) nasipse oğlumda onu kullanacak. Çok memnunum. 2016 da 1200 dü
yceren1501 joie marka almanı tavsiye ederim hem sağlam hem de çok pratik kapanıyor e bebekte indirime girdiği dönemler oluyor ben e bebek şubat ayı indiriminde %40 indirimle aldım pusetiyle beraber, puset oto koltuğu da oluyor ayrıca