Kdrerbl 36+2 hamileyken sabah nişan geldi ardından az az su gelmeye başladı şuan 37+5günlük hamileyim ara ata az az su geliyor fazla değil sancım felan yok sadece göbek bölgemde aşırı bi kaşıntı oluştu son 4 gündür tehlikeli bi durum mudur bunlar
bukleliana Kdrerbl böyle sorduğunuza göre doktora sormadınız veya gitmediniz. Hemen çok acilen gidin.
Fatihinannesii Kdrerbl doktorum suyun gelirse hemen gel dedi, dikkat etmen lazım özele gidiyorsanız çok kalabalık olmuyor zaten devleti bilmiyorum tabii
Kdrerbl 2020annesi hayır gitmedim virüsten dolayı tedirginim Irazca35 korkuyorum hastaneye gitmeye bukleliana
AybarsMomy Kdrerbl doğumun başlamış olabilir nişan gelmiş suyum geliyor diyorsun. Bebeğin suyu azalıyor nasıl duruyorsun evde. Virüsten korkuyorsun da evde mi doğurcaksın. Ya nasıl böyle umursamaz oluyorsunuz
Irazca35 Kdrerbl bebeğin suyu azalırsa sıkıntı o yüzden dedim bence gitmelisin sonuçta hamileyiz sancın olmadan suyunda gelebilir ama yinede sen bilirsin tabiki
Kdrerbl AybarsMomy çok az bi su olduğu için dedim bebeğimi umursadığım için hemen gitmiyorum hastanelere virüs kaynıyor bebeğimin hareketlerini fazlasıyla takip ediyorum zaten randevu da aldım sadece başına gelen varsa ne dediğini merak ettim doktorun