Naimeismail01 denizimsi18 daha dün gibi bizde geçer mi diyorduk şu an son 6 ama ne gelen var ne giden🤦♀️🤷♀️
Mom46 Bizede doktorun dediğine göre 15 uygulamaya göre 20 oğlumun keyfi ne zaman acaba 😅😅😂😂 banA görede 1 haftaya doğsun istiyorum 😍😆
RuzgarsMommy Hemen gecmesin yaa😁 bana da az kaldi gibi geliyor 95 falan Bundan sonra tadni çıkaralım ekskleri tamamlayalım heyecan artiyor ama 💙
AysunFatih Bizimde 97 :) askerde Şafak memleket plakasına gelince havaya atıyorlarmış ya bende diyorum eşime sen beni havaya atamazsın🙈bari ben göbek atayım 44 olunca 😂
Buselensi denizimsi18 ay bende 99 oldum bugünn hastaneye gittim 830 gram olmuş sizinkiler ne kadarlık 💐🌹💐
denizimsi18 Buselensi ben 13 15 gün önce gittiğimde 700 gramdı şimdi benimde 800-900 gram arasıfır bence 😍🥰🥰
Smrhls denizimsi18 bizimde şafak 70 Allah’ın izni ile bebislerimizi saglicakla kucağımıza alicaz İnşallah 🙏
ElvinAlaz 174 gün var şimdiye kadar çok yavaştı geçmedi hala geçmiyor. Hızlansın bem içinde 🥰🙏 bir arkadaşımın 2. Gebeliği ilki çok yavaştı. 2. Hamileliğim çok hızlı geçiyor diyor. Öyle mi gerçekten? 🤔