Sinemin Kızlar başına gelen varmı şuan kasıklarımda adet ağrısı gibi bi ağrı var ve lavbya girip çıktığımda peçeteye kan geldi damla damla ama 3 kere sildim üçünde de geldi sizce napmalıyım hastaneye gitmek istemiyorum korkuyorum 🤦🏻♀️
Fatmanzmgl Sinemin cnm.bnce korkma acile gt hamilelik lgn hcbr donminde kanama norml kbuk edilmz acile gt hemn hftanda iyi bebegi riske atma
Pnrbtr Sinemin canım bence hastaneye gitmezsen kork. Bİr an önce gitmelisin hastaneye. Ciddi bişe olabilir
Busraer Sinemin kan uyuşmazlıgı olursa 28.haftaya kadar iğne vurulun kanama olursa dedi doktorum belki ondan kaynakli olabilir diye düsündüm
Sinemin Busraer yok canım kan uyuşmazlığımız 24 de gittim herşey normaldi 36 ya kadar kanama sancı olmadığı sürece gelme dediler ama bugün böyle oldum sürekli lavbya çıkıyorum ve ağrım çok fazla 😔 eşimde çalışıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Rabo Sinemin hemen gitmelisin merak etme kanaman olduğunu söylersen ilgilenirler ama gecikmeden git derim ben
Gulbeyazk Sinemin Canım bekleme git eşini ara sancim var diyorsun kan geliyor diyorsun nasıl bekliyorsun anlayamıyorum evladindan onemli degildir hicbirsey esin de izin alir bi sekilde
Busraer Sinemin esin gelene kadar uzan dinlen kalkma git doktora korkma allhn izniyle birsey olmaz inşallah