Minikmucizem3 Emrezehra Başın döner miden bulanır uyku istegin olur herşeyden tiksinirsin sinirli agresif olursun
Busra_akgun Emrezehra 1. De bas donmesi bayılma ile öğrendim 2. De hicbir belirti olmadi bekliyordum test yaptim çıktı kalbi durdu kurtaj oldum simdi yine hamileyim 5 haftalik çarpıntım oldu sadece
Emrezehra Minikmucizem3 başım çok agriyo midem taş gibi garip bı terleme kokular çok fazla geliyo çok erken ama daha yedi gün var adetime.ama hiç böyle olmazdım.gogus uclariz sizliyo iğne batiriyolar sanki
Merveakcaa1662 Minikmucizem3 Emrezehra uyuma isteği koku hassasiyeti bir de dişim acıdı böyle iltihaplı gibi oldu
minikos Kasık ağrım,gögüs hassasiyeti ve sinir oldu bide koku hassasiyetim oldu sanki çok koku alıyo gibiyim 5 haftalığım
Zsnbr minikos bn hala bsy hissetmiyorum 😂 sadece karnımın agrısı oluyor ve bel agrım onun dışında hcbsy 4+4 daha erken sanırım 😂
minikos Emrezehra valla henüz hissetmedim ben ovulasyon yapıyodum yumurtlama gününü beklerken hamile çıktım adetime 1 gün kala öğrendim ben adet sancısı sanıyodum
Emrezehra Buarada hepinize sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin yavrularımızı hayırlı evlatlar olsun insallah
Giiiiiz 4+2 deyim karnıma inanılmaz karın krampları çekiyorum mide bulantısıda cabası nasıl gecicek bu günler 🙏🏻
elifnr47 Giiiiiz kendinizi hep sıcak tutun çorap patik giyin başucunda çubuk kraker bulundurun atıştırın bu sayede kalktıgınızda mideniz bulamamış olur
elifnr47 Kendimi hasta gibi hissetmiştim yataktan kalkasım gelmiyordu hep bi uyku içindeydim adet olacakmış gibi kasık ağrısı vardı adet 1 gün geçikti teste silik çizgi çıkmıştı şuan 16 haftalık 🙏🏻
YavuzCagan Kasıklarimda hassaslik icinde hareketlilik ve şişik hissetme gobegim ve kasigimi bazen karnıma agri giriyordu bazen igne sokuluyor gibiydi kasıklarıma falan ve en son adet gecikmesi