Bu sabah prolaktin kontrolü icin pandemi olmadigi icin tip merkezine gittim musait olan doktora girdim. 5 aydir korunmuyoruz daha cocuk istedigimizi soyledim ulturasonla muayene etti miyomun kistin yok dedi zaten bildigim biseydi bu cocuk dusunmedn öncede duzenli doktora gider smear felan da aldrirdim. 2 yildir ewliyim eski saglk calisaniyim bide. Bana hsg cekelim sana boyle bisey diyemem dedi prolaktini de istemedi adetin 2. Gunu gel yaparz dedi adetim dun bitti dha. Hsg ne icin dedim rahmini gormek icin bu cihazla anlayamm dedi kagit yazdi 750 lira hsg. Resmen ustun körü muayene etti hsg cekelm yarn sabah gel dedi. Gitmeyecem tabi. Benim bildigim 1 yıl normal yolla olmazsa boyle seyler yapiliyor sinir oldum.. korktugum icin kendi doktoruma gidemedm korona wakasi warms o hastanede.. basina gelen olursa iyice arastrmadn boyle biseye musade etmesinler. Prolaktin icin gttim adam beni hemen hsg ye almak istedi. Bide sonradan kivirdi iste rahmj hosuma gtmedi bide kamerayla bakalim felan. Dha once gittigm hicbir doktor boyel bastan sawma dawranmadi. Ciktik bir dha da gitmem