Aliayse İyi geceler herkese beşik ve dolap almak istiyorum ama beşiğe hala tam karar verebilmiş değilim beşik önerisi ve 10 12 taksit yapan güvenilir hangi siteler var yardımcı olur musunuz lütfen 🙏
Ozgenurr https://ty.gl/fvibq5gf anne yanı beşiği için bunu tercih ettik biz canım kaliteli ve doğal olması benim için önemliydi 😊
Mevaaaa5555 Ozgenurr Bende bundan istiyorun ama güvenemiyorum canım acaba kendi evindeyken detaylı bi şekilde atar mısın bana sana zahmet olmazsa
Meraklihamisss Ben beşiği mi a101den aldım 170 tl gayet güzel sapasaglam 3 yaşına kadar rahat yatar gardırop olarak ta a101den aldım 3 kapılı gayet güzel sağlam onuda şansıma 230 a düştü sponsor indirimi olarak ikiside beyaz odamda küçük tu çok cici oldu 😍😋
Meraklihamisss Aliayse tekerlekli çok pratik cok memnun kaldım kurunca bakalım bebis olsunda hele önemli olan onun huzurlu olması
Aliayse Ozgenurr 29 haftalık hamileyim bi kaç haftaya beşik dolabı alıp kurmak istiyorum doğumdan sonrada yatağımın yanına alıcam odaşar arası transfer zor olur 😂 onun için dedim
Meraklihamisss Aliayse şuanda annemde kalıyorum evime geçeyim sizlere atarım fikir olur. Hem uygun hem kullanışlı