Nur-ten ElifSuMerve canım bende 29. Haftadayım bütün kıyafetleri yıkayıp ütüledim bu hafta dolabına yerleştirdim çantasını hazırlamak kaldı bir tek uni babynin deterjan ve yumuşatıcısını aldım
ElifSuMerve hilal-ali32 Allahim ya ah bu sabırsızlığimiz😂😂 insallah kuzum rabbim bi sancida agrisiz sizisiz dogurmak nasip etsin kizmi cinsiyeti erkekmi🥰
ElifSuMerve hilal-ali32 Ooo maşallah kuzum ya çok sevindm hadi hayirlisi olsn o zaman 2 gun nasil heyecan varmi peki ne hissediyosn ay ben cok heyecanli olurum kesin normalmi sezeryanmi olucak peki 🥰
Wonderanne ElifSuMerve biz 28+2yiz geçen hafta hazırladım her ihtimale karşı gebelik ilerliyor agirlasinca yapamam dedim birkaç eksik var benim hem eksikleri görmüş oldum hem kaygısı kalktı
ElifSuMerve Wonderanne Ooo sen erken baslamissn kuzum evet bende 30 erken diye daha baslamadm ama bakalim biraz daha zaman gecsn diyirm benmde eksikelrm cok var ve nerden alicagmi hic bilmiyorm
Wonderanne ElifSuMerve sitilincom, jammybaby, Sare kids, bebegen, bebemer, en ucuz bebek market,yumurcak avm 🤗🤗
brcaky Minicity de güzel, pambukcodan müslin, miu collectiondan pazen pike aldım kaliteli baya, trendyolda kiti kate ve andywawada indirim var çok güzel kumaşları.