MinikMucizem42 Caglaa sirkeli suyla taret yapabilirsin rahatlatiyo.ic camasirin surekli kuru olsun islaklik iyice arttiriyo.doktora gidersende fitil ve krem veriyo.benim hamileligin basindan beri var ilacta kesin cozum olmadiacikcasi tekrarliyo surekli iki gun rahatsam ucuncu gun tekrar basliyo
mom2be MinikMucizem42 aynı durumdayız, öyle çaresizim ki denenecek tüm yolları denedim, 2-3 gün geçiyor maksimum sonra tekrar, başından beri böyle doktorum bitene kadar hamilelik böyle olacağını söyledi maalesef. Çok sinir bozucu bir durum 😞
Deryak Temizliğe çok önem verin iç çamaşırınız hep kuru olsun akıntılı beklemeyin gerekirse bir atleti iyice kaynatın küçük parçalar halinde ütüleyip günlük ped gibi onu kullanın ve sirkeli su en önemlisi sürekli taharet alın
Caglaa Deryak bunu deneyeceğim akıntıdan sürekli iç çamaşırı değiştirmekten bıktım çalıştığım için değiştiremediğim zamanlar çok fazla oluyor. Belkide o yüzden kaşıntıya dönüştü.
Gsdm En hızlı ve kesin çözüm DERMO TROSYD krem. Sanırsam hamilelik boyunca bundan kurtulmak mümkün değil