kbracbc Merhaba kızlar doğum yapalı 25 gün oldu dikişlerim düştü fakat bi dikiş olan yer kapanmamış dikişide düşmüş ayrıca afedersiniz ama vajinanın içi görünüyor ne zaman eski haline döner başına gelen var mı morelim bozuldu resmen 😞
hunilimom kbracbc merhaba benim de aynıydı hatta hiç kapanmicak sandım ama 40 im çıkana kadar toparlandı kapandı düzeliyor merak etme sen yine temizliğine felan dikkat et
Eslem13esila kbracbc mrb bu dikişler başa bela😒 benim sadece bir dikişim vardı ve 57 gün geçti hala iyileşmemişti ve şuan hala yırtık gibi görünüyor gerçekten kadın olmak çok zor hemde çok
kbracbc hunilimom ama küçük bi yer kapanmamış dikişi de düşmüş kapanır mı ki ay bilmiyorum ya çok açık bide ya kapanmazsa 😞
hunilimom kbracbc kapanır canım merak etme zaten doktor kontrolüne gidince söylersin krem vs verdi mi
kbracbc Eslem13esila vajinan düzeldi mi peki bende açıklık çok resmen afedersin ama içimi görüyorum ya 😞 25 gün oldu
Eslem13esila kbracbc evet öyle kalıyor benim iki yıl oldu doğum yapalı ama inşallah sizn düzelir bünyede bünyeye fark var ama benimde dediğiniz gibi içimi olduğu gibi görüyorum hatta korkuyorum ama doktorlara göre normal bir durum