Svcnvebebegi Merhaba kızlar. Bugun doktor kontrolum vardı. 26 haftalık olmuşuz kızımla. Doktor kilosu 750 gram dedi. Ama bana az geldi sanki. Doktorum birşey demedi ama bilmiyorum yinede. Hergun yumurta sütümü sabha akşam hic eksik etmem. Meyve falan yiyiyorum.. Anlamadım. Normal mi sizce kilosu. Sizin bebisleriniz kac kilo 🙄🙄
Pamuk123 Svcnvebebegi Benim doktorumun söylediğine göre bi tık az canım kilosu ama hiç takma bende elimden geleni yapıyorum 25+0 da gittiğimde 750 gramdı kızdı bana kilosu az diye ama bi kaç gün çok değil dedi 25+6 da gittim 850 gram olmuştu 6 günde güzel almıştı arayı kapatmıştı ne yaptın dersen o 1 hafta Ramazan haftasıydı eşime hep yemek yapıyordum düzenli bende yemiş oluyordum akşamları et yedim sürekli tavuk kırmızı fark etmedi sabahlarında o günlerde canım hep portakal suyu çekiyordu onu içtim farkında olmadan yaptım bunları ama bence çok etkisi olmuş gerçi sanırım benim bebeklerim hep et seviyor onun dışında süt muz her gün yesemde fayda etmiyor pek oğlumdada öyle olmuştu çünkü 🥰
Aysenozturk007 Svcnvebebegi valla canım bende 25 haftalığım en son 20 haftalıkken gittim 335 gr demişti simdi kaç oldu bilmiyorum bi 10 güne gidicem doktora bakalım kaç oldu 😊😊
Svcnvebebegi Pamuk123 valla canim bende muzumu falan eksik etmiyorum hiç. Doktor birşey demedi ama anladım. Neyse portakal suyunu bende deneyim bari
RuzgarsMommy Gayet normal kilosu ne az ne çok. Ben burda ki kilolari görünce inanamıyorum 25 haftada 1400 gr diyen var benim de 790 gr bebeğim doktor dikkat et dedi Kilolu bebek iyi oluyor zannedilmesin değil
Svcnvebebegi RuzgarsMommy Rabbim önce saglik versin tabi. Ama insan ister istemez biraz takıyor. Yapacak birşey yok artık bünye meselesi demek ki 🤷♀️🤷♀️