Ashleemam Arkadaşlar merhaba, genetik test ve kan pıhtısı varmi diye nerede test yaptırdınız ve fiyatlari nelerdir ben gentan ile görüştüm toplam 2040 TL ye denk geliyor farkli bir yerde yaptiran varmidir
Busimss Ashleemam özel Tınaztepe hastanesinde yaptırmıştık biz Buca da eşimden 1 tüp benden 2 tüp kan alınmıştı. Hem ikimizin genetik yapılarına bakılmıştı hemde kan pıhtılasması var mı diye bakıldı. 2 hafta icinde sonuçlar gelmişti toplamda da 350 TL gibi bir ücret ödemiştik gayet uygundu. Bir görüşün istersenzi.
Ashleemam Emine_Leyla gittiğim Dr un sgk anlaşmasi olmadiği için sevk edemiyor onlarda bakmiyorlar önce ordan Dr a gitmem lazim sonra yonlendiricek ve corona dn dolayı orayı cok istemiyorum
Emine_Leyla Ashleemam sen bilirsin canm bende orda yaptirmistim düşükler olunca yapmışlardı dünde kontrole gittim randevular açılmış ama tek tek alıyorlar girişte ateş ölçüyorlar içerinin çok kalabalık olmasına izin vermiyorlar zaten sen bilirsin yine de doğum ana binadan ayrı ya ana binada corona olabilir de doğumda zannetmiyorum gebe dışında acile hasta almıyorlar zaten
Bgmbyz Emine_Leyla bende haftaya gitcem nasipse canım randvuyu netten aldım ama benim 12 hafta altı bakıyor başka domtorwo almadım sen 12 hafta üstümü aldın nasıl aldın bide kaç polikinlik vardı acik
Ashleemam Bgmbyz yeni mi yaptirdin iz ben özele gidip daha gizli sonuç almak istiyorum fakat fiyatta önemli tabiki
Emine_Leyla Bgmbyz canm benim 33 haftalık bikac polklinik acıktı 3 tane gördüm aşağıda başka var mı dikkat etmedim bide yukarda perinatolojide de acıktı nst falanda acıktı girdim kan almada açık zaten labaratuar falan lac haftalık senin 12 hafta ve üştüyse ona göre üstüne alcan yok 12 nin altındaysa ona göre altına alcan kuzum
Bgmbyz Emine_Leyla benim doktor var diye 12 hafta altı aldim basaka domtotroamimalsam acaba kendi doktorum.diye aldım öyle
Emine_Leyla Bgmbyz canm bakmazlar haberin olsun bikac sene önce iyle bi hata yaptım bende doktoruma aldım bakmadı Allah tan sekreter iyi cıktı da başka polklinikle konuştu diğer odada bakılsın haftama göre al doktora değil 🌷
Emine_Leyla ilkaygulr hangi doktor canm hen dün ceren gölbasi ’na gittik eğer kendisiyse iyi bi bayandı ama bazen yazılan isim olmuyor ya ondan ama ilgili bi doktordu tavsiye ederim yani ama genelde 12 üstüne bakıyor galiba