Erken Dışarda fırında yapılan lahmacunun kıyması iyi pişiyor mudur? Az pişmiş et zararlı malum. Onların fırınları yüksek sıcaklıkta diye düşündüm ama içime de kurt düşmedi değil? Doktorların ‘az pişmiş et’ten kastı nedir onu da çok anlamış değilim ama
Aydabdullah Erken aslinda canim az pismis yemegin demesini hayvanlarin yedikleri otlarin ustunde afedersin kedi vesaire diskisi olabiliyormus bu da az pismis cig ette mikrobun kalmis oldugu dusundurur ebem soyledi bu arada bunu. bu tur urunleri haslama yada iyi pismis olarak tuketmemiz tavsiye ediliyor lahmacuna gelecek olursak bence kiyma iyi pismis oluyor diye dusunuyorum 😅
CananAkdag Erken dışarıdaki fırınlar ödün ateşi yani 200 derece ve üstü pişmemeli imkansız. Hamilelikte çiğ et az pişmiş ve orta pişmiş oluyor yani k3sinşikle içinin pembe olmaması lazım bizim yememiz gereken tam pişmiş
Sumru Erken bence evde kendiniz yapın derim malum dışardan birşey alıp yenilmez bu süreçte ben çok kez yapıp yedim dışardakilerden daha güzel oluyor ve nasıl yapıldığını biliyorsun 🤗🤗
turunculuanne Bence evden daha iyi pişiyor taş fırın sonuçta sıcaklıkları çok yüksek evdeki fırınlarla kıyaslanamaz sanki
2kizanasi Yiyecekseniz içiniz rahat edecekse bir tık fazla pişsin diyebilirsiniz ki onların taş fırınları zaten iyi pişiriyordur :) Çiğ etten kasıt da şu mühürlenmiş etler oluyor, içi kırmızı dışı pişmiş onlar zararlı gebeler icin, Nusret tarzı 😄
Erken 2kizanasi işte sipariş verirken demeyi unuttum acayip aletmişsin yedikten sonra eşimin demesi üzerine kuşku düştü . Sağol canın