Gencdijle Kızlar sizinde ara ara karnınızdan çıt çıt mı desem pıt pıt mı desem ne desem bilemedim 😄sesler geliyor mu özellikle bebek hareket ettiğinde.
hilal_yener Gencdijle o çıt çıt sesi bebeğin kemiğinden geliyor bildiğin dal kırılma sesi gibi oluyo ama pıt pıt yapıyorsa hıçkırıyodur
Sonay38 Gencdijle kemiklerinden geliyormuş canım çok korkmuştum ben ilk duyduğumda.Ses geliyor diye doktora sordum eklemlerinden hareket ettikçe gelir ses dedi 🥰
CananAkdag Gencdijle ay ya bendede oluyor çıtır çıtır mi pıtır pıtır mi bi ses bide gaz çıkarıyormuş gibi içerde sanki bi hissiyat veriyor 😂😂😂gaz çıkarma benzetmesi nerden geldiyse aklıma bilmem 😅
Gencdijle Sonay38 çok teşekkürler 🙏 ay onların ne kemiği var ki bir de ses çıkıyor 😄 ilk gebeliğim olduğu için bana hala inanılası gelmiyor birçok şey 🐥🌸
Gencdijle CananAkdag Sürekli bu gazlar nasıl çıkacak diye düşünemeye başladığımız içindir 😄ne ara gazlarla bu kadar ilgilenir hala geldim bilmiyorum. Sürekli bebeklerin gazı nasıl çıkarılır adlı videolarda buluyorum kendimi