Happybabymee Merhaba haftadayım suyum az doktor sık kontrolle normal doğum bekleyebiliriz yada sezeryanla alalım diyor . Sizlerden böyle bir tecrübesi olan var mı
Pikola_findik Happybabymee bende 38+4 teyim bugun suyu azalmaya başlamıs dedi normal dusunuyodun demi dedi evet dedim sık kontrole cagirdi bol su iç dedi havuc suyunu sordum gunde 1 havuc olmak sartiyla olabilir dedi ben 2 gundur deniyorum bakalim persembe kontrole cagirdi
Cyhnyt23 Pikola_findik günde 1 afet havuç suyu tek mı yani ? Bende havuç suyu içiyorum zararı olur mu bilemedim
Happybabymee Benim doktorum senin su içmen ile alakası yok dedi 55 ölçmüştü bugün 48 ölçtü. Bebeğim de bu hafta kilo almamış hiç . Bende 3 gün sonra gideceğim kontrole normal doğum istiyorum aslında ama su azlığı buna engel olur mu bi tehtit oluşturur mu bilmiyorum
Pikola_findik Happybabymee yakın takip ederse sıkıntı olacağını sanmıyorum eger çok azalirsa zaten sezeryan yapar benim doktorum bekleyebildigi kadar bekleyecekinsallah bebislerimiz normal yolla gelir 🤗
zumra2020 Bende 34.haftada gittiğimde suyum sınırdaydı çarşamba 35 olcam yine gidicem bakalim ne olmuş suyum. Havuç suyu içiyorum, bol su da iciyorum inşallah ise yaramıştır. Normali kaç ki acaba bu su miktarinin
Happybabymee zumra2020 bana sınır 50 demişti normali de 80 civarı senin daha erkenmiş hafta olarak inşallah problem olmaz havuç suyunu duymadım ben ne işe yarıyor
Pikola_findik Happybabymee doktorumun bana söylediği anne karninda 1 gun 1 gündür sık takibe gidip gelmek biraz zor olsada bebislerimiz için yapacak bisey yok eger çok sıkıntı gorurse zaten sezeryana alabilir 🤗
zumra2020 Happybabymee doktorum önerdi su seviyesini artırıyormuş. Evet erken doktorum 37.haftaya kadar doğumu bekleyebilirsek çok iyi olur dedi ama bakalim
Merveaygun Bizim de suyumuz sınırda sol böbrekte büyüme var sağlıklı bir şekilde doğum yapıp sağlıklı bir şekil de evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
zumra2020 Merveaygun benim bebegiminde sol bobreginde genisleme vardi 28.haftada durdu çok şükür. Sizinki kaç haftalik
Pikola_findik Cyhnyt23 doktor bana oyle soyledi bende bilmiyorumki öyle şeyleri çok tüketme 1 havuc olursa olur dedi