Kdzeregli Kızlar bugün kontrole gittim 33+6 doktorumla konuştuk gün aldık 5 haziran da sezaryen ile oğlumu doğurucam inşallah ❤️🙈 heyecan korku bastı şimdiden🤦🏼♀️
Yasemin00 Kdzeregli hiç.korkma allahın izniyle mis kokulunu 😍🤗alcan eline öle düşün korku yaparsan kendini adapte edenezsin doğuma canım hep güzel düşün güzel olucak de insallah simdiden hayırlı dogumlar 🤗😍
bilaloguzunannesi Kdzeregli merhaba sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşAllah Rabbim tahmini doğum ne zamandı bende 34+6 günlüğüz oğlumla çok şükür bizde sezaryen günü alıcaz 13 mayısta
Aybukeb Kdzeregli ne güzel ya bitmiş artık hamileliğiniz biz 27+4 üz bir an önce gelsin o günler diye 4 gözle bekliyorum
Kdzeregli Yasemin00 çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun😘 hep onu hayal ederek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum 🙈
zumra2020 Ayy cok heyecanlı hadi hayirlisiyla kucağınıza alırsınız inşallah canım bende 34+5 oldum ama gün almadim daha 🙈
Kdzeregli zumra2020 Amin inşallah canım😘🙏🏻 ben annemin gelmesi için izin belgesi aldım bugün o yüzden gününü netleştirmiş olduk 🙈
Kdzeregli bilaloguzunannesi Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😘🙏🏻 normalde 15 hazirandı ama sezaryen istediğim için erkene alındı
Melikekrtc1 Kdzeregli bizde 33+6 yız canım perşembe konışucaz bizde Allahın izniyle gün alırız heralde 🙈🙈
bilaloguzunannesi zumra2020 çok amin insAllah hazırlıklar nasıl bitti mi ben daha bugün çamaşırlarını yıkadım dünde beşiğini kurduk 🙈
Kdzeregli Ezgi61 özele gidiyorum canım ailem şehir dışında olduğu için izin belgesi aldım bugün o yüzden de netleştirmek durumunda olduk. Gün vericek misiniz dedim sezaryen istediğimi de söyleyince doktorum belirledi