Zozan-harman hilal_yener dogumu da kolaylastiriyor tavsiye ederim açılmayı hizlandiriyor benim ilk dogumum oldugu halde 5 saatte doğurdum Allah’a şükürler olsun 🙏
Zozan-harman Ha bu arada benim riskli gebelikti erken dogum riskim vardi hamilelik boyunca yattim hep
Gamzegrgl 39+2 haftalığız bebeğim kız. 37.haftada 1 cm açılmam vardı,başı kanaldaydı. Her gittiğimde nstde sancım da çıkıyor. Dün nişanım geldi ama halen sancım yok halbuki 37.haftada doğacak gibiydi ama 40 ı görürüz gibime geliyor 🙃
Kavrlms16 hilal_yener bi ebe romanlarin güzel kolay doğum yaptığını söyledi kıvrak oldukları için her akşam oynuyorum 🤣
Merve_kucuk hilal_yener 39+5 günlüğüm. Birazdan doktora gideceğim nstye baglasinlar sancim varmi yokmu baksinlar. Kuyruk sokumum çok ağrıyor 🙄
Merve_kucuk hilal_yener Yok daha canım 😄 1 cm açıklık varmış. Nstye bağladı 40′larda çıktı sancım. Kanaman olur suyun gelir bebek hareketinde azalma olursa hemen gel dedi. Hafif bi lekelenmen olabilir korkma dedi öyle ☺️☺️
Wonderanne hilal_yener valla canım öyle bir anda gelen oluyor ki anlamıyorsun diyorlar bazen bebek sancıyla iner kanala 37de gelen de var kanalı dolduran da
ElanrBlkc Kanal dediğiniz ne yani ben anlamıyorum çok mu çok bilgisizim ne. Sadece başı aşağıdaymış benim kızın hepsi bu 33 haftalığız daha
Zeyneptoprak ElanrBlkc netten görsel olarak bakarsan daha iyi anlarsın aslında bebek aşağı iniyo pelvise doğru doğumun olabilmesi için doğum anında bile olabiliyo doğumdan öncede oluyo
Wonderanne ElanrBlkc bebegin kalça kemiği içindeki boşluğa kafasını sokması kanala inme oluyor canım 🤗