Kızlar bugün kontrole gittim bebeğim 34 hafta doldu bugün iki haftaya geride gdiiyor ve ters duruyor demişti doktorum donemsini bekliyorduj neyse bugün. başka bir doktora gidim dedim uzmam bı doktora girdim suyun az dedi bebek iki hafta geride dedi migdesni göremiyorum dedi detaylı.ultrasin yaptırdnmj dedi evet dedim neyse tekrar yolladı detaylı için alt kata gittim baya bir sata baktılar göremedi migdeyi suyu az dedi ciktm doktoruma tekrar vücudun dışına yerlesmis olabilri ama bunu ameliyatla alırız korkma dedi ama hiç yoksa elimizden bireye gekemd dedi ciğer gelistirici yapti iki tane iki tane de yarın yapıcak Perşembe günü aç gel duruma göre sezeryan alicaz amacımız şu an bebeği yaşatmak dedi küvese koyarız gerikrse herşeyi yaparız dedi 1800 kilosu daha önce normal.dogumla kızımı digurdum bu arada sezeryan olmak ayrı korkutuyor asla tecrübem yok Allah’ım evladimi bana bagislasin hersye katlanirim yeterli iyi olsun kendi doktoruma çok sinirliyim nasıl görmez bunu Allah’tan bugün o doktora gittim hakkınızı helal edin kızlar birde sezeryan olanalr hatsane çantasında ne olması lazım yazarsaniz çok.sevinirim hakkınızı helal edin bol dua edin lütfen yunus emreme alalh büyük ne gelirse Rabbimden ilk oğlumu 8aylikken kaybettim tekrar dayanamam kapı süsü bile.hazirdi🤲🤲