Gizemkayax Mervis14 hadi bakalım rabbim yardımıcın olsun nasıl hissettin mi ben cok korkuyorum 1 saat sonra gidicem bende bakalım ne dicek
Mervis14 Gizemkayax vallah canim Bende Cok korktum sonra kendime kizdim neden bukadar Stress yaptim diye Hic agri hissetmedim herseyi duydum icim rahat etti sonradan zaten sakinlestiriyolsr hersey yolunda diye ve amaliyat boyunca dua okudum ya safi cektim allahim kucagimiza almayi nasip etsin insallah suanda iyiyim hafif agrilar var kalkarken öbürtürlü Iyi canim kanama da sadece silince pembe geliyor beze
Gizemkayax Mervis14 baska doktora yönlendirmislerdi benim doktorum 22 mm ölctü bu doktoe 34 mm ölctü gerek yok diyor ne olacak bizde bilmiyoruz inan değişik bi durum kime inanacagımızı sasırdık
Mervis14 Canim her alet baska ölcüyor Benim doktorum 4,5 cm dedi hastanedeki 3,5 cm dedi sonra hastanede baska Doktor ölctü oda 4 den fazla dedi bilmiyorum Yani baska doktora mi görünsen acaba ilerde sorun olmasin
Gizemkayax Mervis14 düsük ölcen doktorum dün norml ölctü tekrar belki o an idrarın vardı yada kasıldın diyo
Mervis14 Evet oda Cok Fark ediyor Benin bugün karnimdan ölcüm yaptilar ve idrara cikma dediler dolu olunca ölcülüyormus Senin karnindan mi yoksa alttanmi ölcüyolar