Cerenssn Guzem0650 bende ayakta durdugum zaman felan kasıgıma bir ağrı geliyor acıdan yere düşecek gibi oluyorum cok 🤔
Blge28 Guzem0650 aynıyız seninle bende 28+3 üm. Bugün saat 4 te ilk defa yaşadım karnım toplandı. Doktora mesaj attım ben hemen normal mi diye. Normal alış bunlara dedi
drn5410 Guzem0650 yalancı sancı dediğiniz toplanma ise bende de ara ara oluyor setleşiyor bir yere toplanıyor dinlenince geçiyor ama bu sancı mı bilmiyorum acı vermiyor ciddi bir şekilde
Miniksusam93mr Ben 27yim karnda sertlik bi yerde toplanma gibi seyler yalanci sanci mi neymis ben de bilmyrm benmde var bu ara tas kesiliyo da acaba boyle bisey mi
__meczup__ 29 haftalığım karnım belli yerde sertlik oluyo bir anda geçiyor sonra ve kasıklarıma sancı girmeye başladı arada böyle birşey mi yalancı sancı bende bilmiyorum nasıl oluyor
Guzem0650 Blge28 sabah basladi benm belime agri girdi ilk bobrek tasindan suphelendim bicak gibi saplandi sonra kasiklarimla bir agrim basladi hast. Gittim kan ve idarar da hicbisey cikmadi hafataya dr gitcem randevu anca bulabildim
Blge28 Guzem0650 bişey yoktur büyük ihtimal acilde bakmadılar mı nst ye falan girdirmediler mi sancı var mı diye
Guzem0650 Suyum geldimi gelmedimi diye test yapildi negatif cikti kalp atislarina bakildi problem yok dedi Blge28