Ciara93 Kızlar sağ kalçamda bir aydır geçmeyen bi ağrı var. Yattığımda doğrulamıyorum, yere oturduğumda kalkamıyorum resmen. Aynı sorunu yaşayan var mı yoksa bel fıtığı falan mı var ya 🙁
bebisiminannesi Ciara93 canim emin ol seninle ayni şeyi yaşıyorum ama hareket et yurumeye çalış uzandikca daha siddetleniyor bende senin gibi yerden kalkamiyordm sonra yurumeye baslayinca daha azaldi
Gamzeylul Ciara93 benimde sol kalcamda vardı bazen oluyorki bacağımı oynatamiyorum doktora söyledim magnezyum eksikliğinden olurmuş günde bi tane maden suyu içersen azalır inşallah 🙏
Sevelmert Ciara93 38+3haftaligim iki haftadir hep agriyo sag tarafim agriyo ama yattigim zaman kalkarken sol taragima da agri giriyo cuma gunu gittim hastaneye 3bucuk cm aciklik var dediler ama bebek yukarida oldugu icin eve gonderdiler
BurinTasKaradag 13 +6 yım yaklaşık 9. Haftadan bu yana sağ kalçam feci şekilde ağrıyor. Bu ara azaldı, leğen kemiği genişlermiş hamilelikten dolayı ondan olur diyorlar.
Ciara93 BurinTasKaradag ilk gebeliğimde hiç yaşamadım bu sorunu o yüzden korkuyorum da doğrusu Doğumda uzanınca napcaksam🙁
Oglumunannesiyim Bende de var bu agri kemiklerim cok ağrıyor otururken bile.. Allah yardimcimiz olsun
Ciara93 bebisiminannesi her gün düzenli yürümeye çalışıyorum bakalım ama yorulduğumda daha fazla oluyor onu farkettim. Dediğin gibi hareket şart ama sürekli yattıkça hantallık da artıyor
Ciara93 Sevelmert ayy senin Doğum yakın o zaman, inşallah bir nefeste doğar Bebişin. Benim iki gün sancıyla hiç açılmam olamamıştı ilk gebeliğimde. Maşallah harikasın 🙂
Sevelmert Ciara93 evet cnm yakin dogum sagol Rabbim tum hamile krdeslerimizi bir avzda kurtarsin insallah