Kızlar o kadar sinirliyim ki inanın var mı giden hiç bilmiyorum bu hastaneye…. bugün 10 da randevumuz vardı gittk 11:30 a kadar bekledik çok kalabalık olmamasına rağmen sıra 46 dı bizim tam 45.hasta girdi biz girmek için toparlanıyorduk birden doktor odadan çıkıverdi. Sekreter de odayı kilitlemeye başladı neden kilitliyorsunuz bir tek ben kaldım dedim o da yapıcak birşey yok doktorumuz daha hasta kabul etmiyor 1:30 da gelin dedi tahlil olacağım için hiç birşey yemedim hastane ortamlarını da bilirsiniz insan ister istemez panikliyor geriliyor daha sonrasında hastaneden çıkış yaptık tekrar bir buçuk da geri geldik bi yirmi dakika daha doktoru bekledik ardından içeriye girdim pek güzel karşılanmadım açıkcası fazlasını da beklemiyordum zaten tam düşündüğüm bir karşılamaydı nst ye girmemi istedi girdim ve çıktığımda doktor meğersem hastaneden gitmiş o kadar sinirlendim ki inanırmısınız o anda sinirden doğuracaktım nerdeyse böyle bir vicdansızlık saygısızlık olamaz hamile halimizle doktorların peşinden koşturuyoruz hiçbir işimizi de halledemeden hastaneden çıktık şuanda başım hala çatlıyor