Merveduyg Kızlar bugün hastaneye gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için kız dediler % falan demedi kız dedi daha erken olduğu için değişme ihtimali olur mu ay hastaneden çıkar çıkmaz bi kaç parça malzeme de aldım hevesten inşallah değişmez :)
Greyy90 Merveduyg ben 13. Haftamda öğrenmiştim canım kız demişti doktorum pozisyonu da uygun olunca çok rahat görmüştü ☺️ Değişmedi
Sezensu Merveduyg Keşke kesin mi diye sorsaydın canım ben 13. Haftada öğrendim ama kesin demişti doktorum inşallah değişmez 🙏🏻🙏🏻
Gizem13 Merveduyg ben 2 oğlumda 12 haftamda öğrendim şimdi 3.ye hamileyim 12.6 günlük 14. Haftamı bekliycem gidip öğrenmek için
kaderbgs Canım cinsiyet için bence detaylı ultrasonu bekleyebilirsin ☺️Evet biz anneler çok sabırsız oluyoruz ama o daha net sonuç veriyo diye biliyorum.Ben detaylıdan önce hiç bi şey almamıştım😊
Nisa_nurr Değişebilir keşke yüzdeli bir şey söyleseydi daha anlaşılır olurdu insAllah değişmem Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin☺️
ilayecemom Merveduyg kesinlikle detayliya belle canım banada 16. Haftada kesin erkek dendi bugün detaylı ultrasonda kız dediler şok olduk 🤷♀️🙈
Ayserksi ilayecemom detaylı ultrason denilen renkli 3d görüntülü olan mı? Çünkü benimki öyleydi siyah beyaz değildi yani. 19 Haftmda kız dendi değişirmi
Gamze1612 ilayecemom canım bişey soracağım detaylı ultrason kaç haftalıkken yapılıyor birde herkes e yapılıo mu bu yeni hamileyim de 🥰
NazG 14 haftalikkken çıkıntı var dedi erkek demedi ama kızlarda da oluyormuş çıkıntı o yüzden 18 haftayı bekleyeceğim bakalım nasip ne var 😊
ilayecemom Ayserksi yok o değil 18-23 hafta arasında yapilan iç organlara vs bakılan ultrason benim dediğim herşeyine bakılıyor maşallah çok sağlıklı cıktı ama kız dedi 😄 bisey diyemiyorum ben artık canım 16da da değişmez nettir artık dediler ama değişti detayliya girince netlesir bence
TugceBahadir Merveduyg ben 12 haftalıkken öğrendim öğün hemen gittik bişeyler aldık şuna 21+4 üz hala aynı ama doğuma 15 gün kala cinsiyetinin farklı olduğunu öğrenenleri gördüm umarım değişmez 🤪