HAYAT28 Damla_K sadece yatacak ve ağır bir iş yapmayacaksın. Bende o dönemden geçtim. Sitesini bir dönem. Her şeye cok dikkat ediyorum. Allaha emanetiz elbette ama dikkat etmek bizlerin elinde.
Eda1231 Damla_K inşallah canım benim amin 🙏 çok klişe olacak belki ama stress yapmamaya çalış ve kendini yorma gerisi Allahımın takdiri bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah
Ozlem_Turan Damla_K ya çok afedersiniz ama kasılma olup olmadığını nasıl ayırt edebilirim ? 27. Haftadayım gün içerisinde ara ara göbek deliğin orada sertlik hissediyorum bunun gibi bişey mi ?
Damla_K Ozlem_Turan dışardan dokunduğunda falan aşırı sert oluyor ve gerilme gibi acı hissediyorsun canım kasılmada kusura bakma lütfen bildirimlermde sıkıntı oluyor ara ara yeni gordum ❤️
Ireem7 1994ozg inşallah yukarı çıkmıştır gittiğinde unutmazsan yazar misin farklı birşey söylerse benim kontrole 1 ay var endişe ediyorum
Ireem7 1994ozg canım daha önce konuşmuştuk doktora göründün mü acaba sertleşme için yada plasenta çıkmış mı ? benimde kasılma oluyor ve 25 mm çıkmıştı o yüzden merak ettim
1994ozg Ireem7 yazdıktan sonra azaldı kasılmalar o yüzden normal kontrol günümde yani cuma gidicem. En son 25mm di benimde sınırda ama kasılma günde 2 3 e falan düştü