Edauysun Kızlarrrr e bebeğin bezinden alan oldumu yeni doğum yapıcaklar için kArar veremedim ne alsam yada önericegınız varmı? Kampanyada falan aldıgınız tüm bakım ürünleri olur🙏🏼
Misssimsek Edauysun e bebekten bebek pamuğu aldım bezini sleepy aldım ıslak mendil de unibaby aldım henüz kullanmadik ama umarım memnun kalirim
Akurt Edauysun soktan bebeland aldim canim 3 paket 1 numara 2 paket 2 numara bebege nasil gelir bilmiyorum insallah pişik yapmaz da bezler elimde kalmaz
Meraklihamisss Edauysun ben trendyoldan 1 numara canbebe aldım 248 tanesi 104 tldi umarım sıkıntı çıkmaz bebeğe yarar inşallah çünkü cebimizide düşünmemiz gerek
Ayazuras Minikkusum_ ilk çocuğumda molfix kullandım memnundum ama biraz sertti ikinci çocuğumda sleepy kullandım oda iyiydi ilk başta ama 4-5 numaray geçince (Daha faLa sıvı almaya başlayınca) sızdırmaya başladı Şuan migrosun markası miniess i kullanıyorum çok memnunum instagramda mühendisin oğlu da kullanılabilecek bezler arasında gösteriyor fiyatıda uygun canım
Emfa06 Minikkusum_ bizde kapalı kutu bebek bezi var satmayı düşünüyorum 1 numara isterseniz verebilirim. Elimizde kaldı 15 paket çünkü:)
kaderbgs Sleepy natural bezi ve unı baby ıslak mendil tavsiye ederim.Canım bu bez işi birazda bebeğin cildine göre değişiyo ben prima aldım yenidoğan pişik yaptı🤷♀️O yüzden paket paket alıp depolama bi paket al pişik olmazsa devam edersin.
Minikkusum_ kaderbgs teşekkür ederim ☺☺ basından beri sleepy kullanmak istiyordum bide uni baby ıslak mendil iyimi ıslak mendillere de güvenemiyorum pisik yapıyor ya bazıları
kaderbgs Minikkusum_ canım ben 7 aydır sleepy bez ve unı baby ıslak mendil kullanıyorum hiç pişik yapmadı.İlk başta prima aldım ama pişik yapmıştı.
Minikkusum_ Ayazuras sızdırma ve pisik yapmaması zaten önemli olan hiç gormedim migrosun bezini ilk önce bi sleepy denerim bebeğe iyi gelmezse bide migrosun bezini denerim teşekkürler 😊😊
Minikkusum_ kaderbgs bende bi uni baby ıslak mendil deneyim ilk basta inşallah yapmaz teşekkür ederim 😊☺
civcivimmm kaderbgs slpey nin bantları çok tutmuyo diyolar yani sağlam olmuyo diye doğru mu acaba cırtcırt konusunda memnunmusunux
Meraklihamisss Edauysun ıslak mendil olarak ta a101i takip ediyorum unibaby 70 li 4 tanesini 13 tl almıştım. Suan lik bekliyorum takipteyim daha 2 ayımız var.
sukayhanacar Edauysun canım suan en temizi prima pure protection bebek bezi ve ıslak mendil prima aqua pure. ben bunları alıcam ilk başta. sleepy bebek bezi kullanan arkadaşlarım oldu hiç memnun kalmadılar lastiklerinden falan ben prima pure ile başlıcam ilk.
Edauysun sukayhanacar teşekkürler ozmn öyle alalım ½ adette nasip olur kullanrsak o anki duruma göre değiştiririz ck sagol
sukayhanacar Edauysun rica ederim canım ben de bebek bezini stoklamıcam önce 1 paket alıp denicem sevmezse alternatif o zaman düşünücem ama en temiz içerkliler şuan bu🌸