melekanesi Kızlar çakşır kökü suyu aldım. Kullanıp olumlu yada olumsuz sonuç alan var mı? Nasıl tükettiniz? Eşiniz de tüketti mi?
Sltn01 melekanesi biz kullandık eşimle beraber olumsuz tarafı tadı biraz ağır o kadar . 2-3 adet 3 bardak suyun içine atıp kaynattık sonra 5_10 dakika demlendikten sonra içşne bşey katmadan içtik hergün hemen hemen.
Anneolmak38 melekanesi Çakşır suyu erkeklere faydalı diye biliyorum ben ama hayıt suyu kullanıyorum ben cok memnunum adetimi düzenledi adet sancısınıda gideriyor. Kasım ayında hayıt Suyuyla beraber Inofolic combi kullandım hamile kaldım ama maalesef düşük yaptım
melekanesi gamze_karakaya Canım nasıl tükettiniz? Kutusunda çay bardağının 4/1 kadar çakşır üzerine su. Günde 3 defa yazıyor. Siz nasıl içtiniz? Aç veya tok karnına farkediyor mu?
gamze_karakaya melekanesi sabahlari sadece ac karnina iciyosunuz canim yumurtlama olana kadar iciyosun adetin bitmeden bir gün once basliyosun
ipek-smr melekanesi canım youtubta Gülbahar ölçü bu çakırı kökü suyu sayesinde hamile kaldığını söylüyor ve bu konu hakkın da çok detaylı bi video çekmiş izlemeni tavsiye ederim
melekanesi Anneolmak38 1 ay içtim hayıt suyunu. Ama ben faydasını görmedim. Belki daha uzun süre tüketmem gerekiyordu. 4 aydır inofolic combiyi kullanıyorum. Geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah
Busraklc01 Hazır bilemiyorum ama bir tanıdığım vardı kadının eşinin kilodan dolayı çocukları olmuyordu. Eşi sadece kullandı o otu 1 aya oldu sonra. Sperm sayısını baya arttıyormuş. İnşallah gönlünüzce olur 😇
asyaninannesii ipek-smr ben o video izledim tesaidfen karşıma çıktı çakşır suyu aldım tok karna eşimle 2 3 hafta içtim ilk rabbimin sayesinde sonra o video sayesinde hamileyim tabi ilk Rabbimin sayesinde ama yardımcı oldu tabi o video da
asyaninannesii melekanesi Ben kullandım inşallah sende de ise yarar gerçekten çok iyi şu an yengem kullanıyor onu eşinle beraber ic tok karna gülbahar ölçü yaz yotube izle orda çok açık anlatıyor eşimle kullandım ben çok şükür Allahım nasip etti 15+3 haftalık hamileyim
melekanesi asyaninannesii tamam canım. Sende çay bardağının 4/1 kadar çakşır üzerine su şeklinde mi içtin?
Ysmnbkr Ysmnbkr ramazanda da sahur yapmadan yarim saat önce ac karnına icebilirsin.gulbahar ölçü yü takip et canim daha ayrıntılı anlatıyor insaallah sende olumlu sonuc alirsin