Naciye-06 Kızlar bebeğim 18.haftada 264 gr sizce normalmi sizin bebişlerin kiloları nasıldı bu haftada
Cansummm Naciye-06 benim de perş günü kontrolüm var 18+4 olacağım inşallah herşey yolundadır ben kontrol günleri yaklaştıkça hem heyecanlanıyorum hem de bir korku alıyor☺️
Imfromlastnight Yarın gideceğim inşallah 1,5 aydan sonra. Cinsiyetimizi de öğreneceğiz😍 bakalım ne kadar büyümüş içerde:)
Selen2688 Naciye-06 benmde 17+1de 190gram demişti ama boyumuz 19cm di o zaman biz boya göre zayıfıs galiba ☹️
Naciye-06 Cansummm Bende öyle oluyorum sanki her gidişimde doğuma gidiyomuş gibi hissediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlığı yerindedir 🙏
Naciye-06 Selen2688 ultasonda illaki biraz yanılma payı oluyomuş bebeğine kilo aldıracak yiyecekler yersen iyi olur
KUBRA1620 Naciye-06 masaAllah . 🙏peki karninizin çeşitli yerlerinde batma hissi oluyor mu ya bıçak gibi
Naciye-06 Selen2688 Zaten boyu bizimkine göre çok çok iyi rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Imfromlastnight Öğrendik kızımız oluyormuş çok şükür:) 18+3 232 gr 20 cm :) anne baba teyzeler halalar uzun olunca farklı bir şey beklemiyordum:)